Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu s-a dezlănțuit după ce Steaua a dispărut. Mesaj neașteptat al dinamovistului

Mutu s-a dezlănțuit după ce Steaua a dispărut. Mesaj neașteptat al dinamovistului

Mutu s-a dezlănțuit după ce Steaua a dispărut. Mesaj neașteptat al dinamovistului
Sursa foto: Foto: Facebook/Adrian Mutu
30 Mar 2017   •   19:34

În ziua în care Steaua a devenit în mod oficial FCSB, cu puțin timp înaintea Eternului Derby, clubul roș-albastru a primit un mesaj de susținere de unde se aștepta mai puțin: din partea lui Adrian Mutu, actualul director general al lui Dinamo, care a fost întotdeauna în tabăra cealaltă în disputele cu cel mai titrat club din România, fie că juca pentru FC Argeș, pentru "câinii roșii", Fiorentina, Petrolul sau ASA Tg. Mureș, scrie Digi Sport.

"Briliantul" a postat, joi, un mesaj plin de emoție, în care amintește de un duel cu vechea Steaua, din urmă cu 20 de ani, pe când el îmbrăca tricoul lui FC Argeș, o altă echipă de tradiție dispărută din fotbalul românesc.

"Ne distrugem singuri istoria unui sport asa de frumos!", a scris Mutu, care nu lasă dispariția Stelei să afecteze rivalitatea dintre Dinamo și clubul roș-albastru. Fostul atacant a făcut un apel și către Federația Română de Fotbal, pentru găsirea unei soluții pentru securizarea brand-urilor istorice, dar și către statul român, pentru crearea condițiilor pentru oamenii care investesc serios în fotbal.

"Duminică e derby!!! FCSB - FC Dinamo București. Trebuie să batem!!!
În poză sunt eu, în tricoul lui FC Argeș (alt brand care a dispărut) acum 20 de ani. Am învins FC Steaua Bucuresti (alt brand!!!) cu scorul de 3-2!
FRF ar trebui să găsească o soluție pentru a securiza aceste nume mari, brand-uri sau embleme că nici nu mai știu cum să le spun, sa nu dispară din fotbalul românesc! Ne distrugem singuri istoria unui sport asa de frumos!
Vrem națională puternică, dar campionatul nostru de fotbal e pe cale de dispariție. Atunci despre ce vorbim când jucatorii tineri și de viitor joacă într-un campionat de genul ăsta.
Păcat de oamenii de afaceri care au investit pe bune bani în fotbal și, că tot a venit vorba de ei, poate statul găsește o modalitate prin care sa îi încurajeze sa continuie sa investească sau să investească și mai mult pentru că altfel nu știu unde ajungem", a scris Adrian Mutu pe contul personal de Facebook.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu steaua FCSB Dinamo
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close