Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu strânge din dinţi pentru a juca în Austria dar este probabil să lipsească

Mutu strânge din dinţi pentru a juca în Austria dar este probabil să lipsească

Mutu strânge din dinţi pentru a juca în Austria dar este probabil să lipsească
Sursa foto: adrian mutu
31 Mar 2009   •   14:40

Accidentările nu îi mai dau pace căpitanului echipei naţionale din "dubla" cu Serbia şi Austria, Adrian Mutu. Sâcâit de mult timp ce o problemă la genunchiul stâng, Mutu mai ignoră şi o coastă fisurată sâmbătă de un cot al sârbului Vidici de sâmbătă şi are mari probleme în a se antrena cot la cot cu colegii săi. Şi marţi durerile l-au scos în afara terenului un sfert de oră şi se poate ca în meciul cu Austria să îl vedem pe Marius Niculae sau pe Gigel Bucur în formaţia de start.
Ştiind că piciorul i-a tot pus probleme în ultima vreme, Mutu a petrecut mai mult timp înaintea antrenamentului încălzindu-se, dar nici în aceste condiţii nu a reuşit să stea pe teren de la un capăt la celălalt al şedinţei de pregătire, anunţă gsp.
Atacantul s-a întors apoi pe teren dar era foarte vizibil faptul că nu ar face faţă unei confruntări oficiale destul de importante, aşa cum este meciul României cu Austria.
În aceste condiţii, se prea poate ca selecţionerul Piţurcă să renunţe la serviciile jucătorului de la Fiorentina şi să meargă pe mâna dinamovistului Marius Niculae sau a lui Gigel Bucur de la FC Timişoara, favorit fiind primul. În această situaţie, însă, este probabil ca Piţurcă să renunţe la sistemul de joc 4-3-3, care e croit pentru a-i oferi lui Mutu un post de atacant stânga care să vină din spate, şi să încerce un 4-4-2 cu doi atacanţi veritabili, Marica şi Niculae
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close