Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu va fi reprezentat iar de fraţii Becali. Gigi: E în familie acum, nu îl mai calc pe mână să cadă în prăpastie

Mutu va fi reprezentat iar de fraţii Becali. Gigi: E în familie acum, nu îl mai calc pe mână să cadă în prăpastie

Mutu va fi reprezentat iar de fraţii Becali. Gigi: E în familie acum, nu îl mai calc pe mână să cadă în prăpastie
02 Sep 2009   •   20:55


Internaţionalul român Adrian Mutu a semnat un contract de reprezentare cu firma de impresariat a fraţilor Becali, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Alessandro Moggi. Mutu revine astfel la firma de unde s-a spus că a făcut cea mai mare greşeală a carierei când a plecat, în contextul scandalului cu Chelsea Londra.

Victor Becali a declarat la GSpTV că nu şi-a luat angajamentul că îl va scoate pe Mutu din litigiul cu Chelsea, club căruia atacantul trebuie să îi plătească 17 milioane de euro, însă a promis că va face ce va putea. "Discuţiile dintre mine şi Adrian au durat numai 5 minute. Ne-am căutat reciproc, eu am făcut un pas mai mare şi el doi mai mici. Nu pot să vă spun cum îl ajutăm, nu mi-am luat nici un fel de obligaţie că îl putem scoate din litigiul pe care îl are cu Chelsea. Nu sunt nici TAS-ul, nici FIFA. Plecăm la atac, să vedem ce vom putea face pentru el", a spus Victor Becali.

Răzvan Lucescu a lăudat mutarea lui Adrian Mutu, în direct la Sport.ro. "Am încrederea că va învăţa din toate momentele grele. A spus azi că va încerca să rezolve situaţia cu Chelsea în cel mult 10 zile, probabil că semnarea acestui contract face parte din planul său", a spus selecţionerul.

Gigi Becali a revenit şi el la sentimente mai bune faţă de atacantul Fiorentinei. La câteva minute după ce declarase că dacă îl vede pe Mutu pe marginea prăpastiei îl va călca pe mână ca să cadă, patronul Stelei şi-a modificat declaraţia: "Situaţia s-a schimbat în ultimele minute, am vorbit cu Victor şi mi-a spus că Mutu e din nou jucătorul lor. Voi vorbi la Comisia de Sport să vedem ce putem face pentru Adrian. Poate vor interveni pe lângă FIFA şi UEFA să facă lobby, Mutu e în familie acum. Nu mă mai interesează datoria pe care o are la mine, să mi-o dea când vrea el", a spus Gigi Becali.

Gazeta Sporturilor aminteşte că relaţiile dintre Mutu şi fraţii Becali s-au răcit imediat după scandalul drogurilor, când românul a fost suspendat din toate competiţiile pentru 7 luni. Mutu i-a acuzat pe impresarii săi că nu s-au implicat în proces şi a rupt contractul de reprezentare, semnând cu Gea World, firma lui Alessandro Moggi, care l-a transferat la Juventus şi apoi la Fiorentina.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close