Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nae Manea: Ţiganii le-au făcut o seară frumoasă celor care au scandat lozinci rasiste

Nae Manea: Ţiganii le-au făcut o seară frumoasă celor care au scandat lozinci rasiste

Nae Manea: Ţiganii le-au făcut o seară frumoasă celor care au scandat lozinci rasiste
16 Mai 2009   •   13:33

Bucurie mare la Rapid, după victoria cu 2-1 obţinută în Ghencea. Prilej şi pentru directorul tehnic al alb-vişiniilor, Nicolae Manea, să îi ironizeze pe fanii stelişti, care au scandat lozinci rasiste la adresa Rapidului pe toată durata meciului. ?Mulţi ne fac ţigani şi sper ca toate scandările care s-au făcut la adresa noastră să nu se uite. Oricum, ţiganii le-au făcut o seară frumoasă celor care au strigat una sau alta?, a spus Manea.

Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a declarat dezamăgit de faptul că suporterii au scandat lozinci rasiste şi xenofobe, precizând că asemenea manifestări nu sunt normale, informează Gazeta Sporturilor. Iată câteva dintre mesajele şi scandările galeriei steliste, conform sursei citate: ?Nu vreau să vă simţiţi prost, din Italia când v-aţi întors??, ?Sunteţi fraţii lui Mailat, doar cu gândul la furat?, ?Suspendaţi-ne, urâm ciorile!?.

Referitor la joc, tehnicianul Viorel Hizo a declarat că victoria a fost una meritată, după ce formaţia giuleşteană a fost superioară în joc Stelei în repriza secundă. ?În prima repriză am avut o serie de probleme, jocul nu a mers aşa cum ne-am dorit. În repriza a doua ne-am exprimat mult peste Steaua şi am obţinut o victorie meritată. Jucătorii aveau nevoie de acest succes. Băieţii au fost formidabili, chiar dacă jocul nu prea a strălucit. Cred că este un pas mare pentru o particapare într-o cupă europeană. Dacă vom rămâne cu picioarele pe pământ vom izbuti să ne calificăm?, a declarat Hizo la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close