Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Naţionala de tineret a României a debutat cu victorie în preliminariile Euro-2019, scor 2-0, cu Liechtenstein

Naţionala de tineret a României a debutat cu victorie în preliminariile Euro-2019, scor 2-0, cu Liechtenstein

Naţionala de tineret a României a debutat cu victorie în preliminariile Euro-2019, scor 2-0, cu Liechtenstein
Sursa foto: Foto: FRF
de S.T.    |    13 Iun 2017   •   22:10

Selecţionata de tineret a României a învins formaţia Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), marţi seara, la Eschen, în meciul său de debut în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019.

Ambele goluri ale tricolorilor au fost reuşite de atacantul George Puşcaş (45, 71), care a reuşit să promoveze recent cu Benevento în Serie A.

România a dominat meciul şi şi-a creat mai multe ocazii bune de gol, prin Ianis Hagi (14), Dulca (18), Puşcaş (23) şi Casap (40), înainte de a deschide scorul prin George Puşcaş (45), cu o lovitură de cap din interiorul careului, din centrarea lui Moruţan.

În repriza secundă, Kardesoglu (70) a ratat o oportunitate pentru gazde, dar apoi Puşcaş a realizat dubla (72), tot cu capul, din centrarea lui Ciobanu.

Până la final, fiecare echipă a mai avut câte o şansă notabilă, tricolorii prin Oaidă (82), iar gazdele prin Vogt (90).

Selecţionata noastră, formata din fotbalişti născuţi începând cu 1 ianuarie 1996, face parte dintr-o grupă alături de Portugalia, Elveţia, Ţara Galilor, Bosnia-Herţegovina şi Liechtenstein. Următorul meci va avea loc pe 1 septembrie, în deplasare, cu Bosnia.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: meci
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close