Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Naţionala de tineret a României a remizat cu Israelul într-un meci amical

Naţionala de tineret a României a remizat cu Israelul într-un meci amical

Naţionala de tineret a României a remizat cu Israelul într-un meci amical
27 Mar 2011   •   12:10

Echipa naţională de tineret a României a remizat sâmbătă cu formaţia similară a Israelului, scor 1-1, în cel de-al doilea joc din cadrul turneului amical „4 Nations Alpe - Adria, U 21 Cup 2011”, competiţie care se desfăţoară în Austria şi Slovenia.

 
Micii tricolori au deschis scorul în minutul 53 prin Cosmin Matei, care a şutat superb la vinclu. Israelul a egalat cu 20 de minute înainte de finalul partidei de la Klagenfurt. Câteva secunde mai târziu, jucătorul lui Inter Milano a fost eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben. În următorul meci din cadrul turneului amical, România va întlni marţi, la Glanegg-St. Veit, echipa Georgiei,
 
Selecţionerul Emil Săndoi a folosit următoarea echipă: Moldovan - Mustaţă, Mladen, Muth, Lupu - Anton (C. Matei 46), Suciu (Popa 76), Voican (Grozav 46), Răduş (Coman 86), Ţigănaşu (Vădrariu 62) - Alibec.
 
În preliminariile pentru Campionatul European under-17 din 2011, România a învins cu 2-1 Rusia şi a trecut pe primul loc al grupei din care mai fac parte Islanda şi Ungaria. Echipa antrenată de Adrian Văsîi a revenit împotriva ruşilor după ce a fost condusă la pauză, întorcând rezultatul prin Buia, care a transformat un penalty, şi Himcinschi. În meciul decisiv pentru calificare, tricolorii vor înfrunta Ungaria, într-o partidă care va avea loc marţi.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close