Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Naţionala României Under-21 a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2013

Naţionala României Under-21 a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2013

Naţionala României Under-21 a debutat cu stângul în preliminariile Euro 2013
Sursa foto: Foto: gsp.ro
03 Iun 2011   •   20:31

Echipa naţională a României Under-21 a remizat pe teren propriu, scor 0-0, în primul meci din preliminariile Campionatului European din 2013 disputat la Tâtgu Mureş împotriva Kazahstanului.

 
După un început de meci mai bun pentru oaspeţi, echipa lui Emil Săndoi a reuşit să echilibreze disputa şi chiar să preia iniţiativa. Cea mai importantă şansă de a marca a micilor tricolori a apărut în startul părţii secunde, când Cosmin Matei a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty.
 
Atacantul lui Inter Milano, Denis Alibec, a ratat însă lovitura de pedeapsă şi, în ciuda asediului din final, România obţine doar un punct din primul meci al preliminariilor.
 
Următoarea partidă a României va avea loc pe data de 2 septembrie, în deplasare, cu Kazahstan, din grupa tricolorilor mai făcând parte Franţa, Slovacia şi Letonia.
 
În meciul de la Târgu Mureş, Emil Săndoi a folosit următoarea echipă: Moldovan - G. Matei, Mladen, Sg. Muth, Ţigănaşu - Stoian (Brata 73), Anton (Suciu 63), Răduţ, C. Matei - Alibec, Voican (Ţucudean 58).

×
Subiecte în articol: kazahstan Denis Alibec
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close