Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Neamţul? nu mai poate. Dorinel Munteanu renunţă la cariera de jucător

?Neamţul? nu mai poate. Dorinel Munteanu renunţă la cariera de jucător

?Neamţul? nu mai poate. Dorinel Munteanu renunţă la cariera de jucător
05 Iul 2009   •   18:46

Dacă până acum a mai şi jucat pe la echipele pe care le-a antrenat, Dorinel Munteanu, ajuns la vârsta de 41 de ani, a anunţat că Oţelul Galaţi va fi prima formaţie unde va figura doar ca antrenor. Fostul internaţional a decis astfel să renunţe definitiv la cariera de jucător.

?Nu mai pot să fac faţă la nivelul Ligii 1. Am avut o pauză de trei-patru luni de inactivitate, iar lucrurile astea se simt la vârsta mea. Când îi văd pe băieţii ăştia tineri cum aleargă de rup pământul pe lângă mine, îmi dau seama că au trecut anii. Pur şi simplu nu mai pot să fac faţă?, a declarat Dorinel Munteanu pentru Adevărul.

?Neamţul? crede că a venit în sfârşit timpul să se concentreze numai pe meseria de antrenor. ?Trebuia să vină şi momentul acesta la un moment dat. Mă bucur că am reuşit să-l întârzii cât mai mult, pentru că mi-a plăcut enorm să joc fotbal. Oricum, mă gândesc foarte serios să-mi fac un meci de retragere şi mi-aş dori să mai îmbrac o dată tricoul echipei naţionale?, a mai declarat Munteanu pentru Adevărul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close