Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Neprogramarea Pandurilor a născut reacţii diferite între şefii din Liga I

Neprogramarea Pandurilor a născut reacţii diferite între şefii din Liga I

Neprogramarea Pandurilor a născut reacţii diferite între şefii din Liga I
24 Feb 2011   •   10:32

Am început returul exact aşa cum ne-am dorit, cu trei puncte”, a comentat Marius Stan, preşedintele Oţelului, decizia LPF de a nu programa pe Pandurii Târgu Jiu în etapa a 19-a din Liga I, ceea ce înseamnă victorie pentru gălăţeni cu 3-0 la masa verde. Satisfacţia oficialului liderului nu a fost însă împărtăşită şi de alţi conducători din campionat.

Primul care a ieşit la atac a fost Adrian Porumboiu. „Mi se pare un blat ordinar, cei de la Pandurii nu au vrut să joace. Acest avantaj luat astăzi deste decisiv. În opinia mea, Oţelul este în acest moment campioană. Numai un nebun mai poate crede că mai poate pierde campionatul. Eu eram dispus să cumpăr doi jucători pentru ca Pandurii să-şi poată plăti datoria”, a spus patronul lui FC Vaslui. În acelaşi timp, Marian Iancu, finanţatorul lui Poli Timişoara, i-a ironizat pe gorjeni: „Cred că Marin Condescu a pariat că Oţelul va lua campionatul. Probabil cele două părţi s-au înţeles la un şpriţ să nu joace”.

Nici Gigi Becali nu a primit bine decizia LPF. „Cei de la Ligă puteau face ceva să anuleze în privinţa acestei datorii şi meciul să se dispute. Mie nu-mi convine ca Oţelul să cîştige la masa verde aşa uşor şi ar trebui să reclamăm Liga la Federaţia internaţională ca să ne învăţăm minte”, a declarat patronul Stelei, în timp ce Cristi Borcea a dezvăluit că a încercat să-l aducă în Ştefan cel Mare pe Chiriceş în contul datoriei, dar Marin Condescu a refuzat oferta.

Singurul preşedinte al unui club important care nu vede nimic necurat în neprogramarea Pandurilor este Dinu Gheorghe, reprezentantul Rapidului. „Nu este nimic ciudat, aşa este regulamentul şi trebuie să ne supunem. Mie mi se pare că Dinamo a creat acest scandal prin faptul că nu a acceptat o amînare de plată”, a spus oficialul rapidist.


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close