Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nervi şi cartonaşe roşii la Astra - Ceahlăul 1-1, în debutul lui Mulţescu (VIDEO)

Nervi şi cartonaşe roşii la Astra - Ceahlăul 1-1, în debutul lui Mulţescu (VIDEO)

Nervi şi cartonaşe roşii la Astra - Ceahlăul 1-1, în debutul lui Mulţescu (VIDEO)
Sursa foto: gheorghe multescu
31 Oct 2009   •   20:27

Astra, "timorată" de reuşita incredibilă de miercuri, când a eliminat FC Timişoara din Cupa României, a arătat ca o echipă obosită cu Ceahlăul, iar moldovenii au avut iniţiativa. Ceahlăul, condusă de pe bancă de nou-numitul Gigi Mulţescu, a fost mai periculoasă în prima repriză, Liviu Ganea fiind singurul jucător al Astrei care a mai mişcat ceva în prima jumătate de oră. Din acest moment, însă, Astra a părut să fi găsit resursele pentru deveni periculoasă, dar şuturile lui Paulinho şi Miranda nu au găsit spaţiul porţii.
Amândouă echipele au arătat în repriza secundă că îşi doresc cele trei puncte, dar dorinţa nu a fost de ajuns pentru a crea ocazii. Meciul părea că se îndreaptă către un rezultat de egalitate fără goluri, dar inevitabilul s-a produs în minutul 78, când Miranda, autorul unui gol cu FC Timişoara în Cupă, a recentrat cu capul la Liviu Ganea şi tânărul atacant l-a învins din apropiere pe Roheţki.
Finalul a fost unul dramatic. Mai întâi, Djokic, a primit cartonajul roşu în minutul 83, lăsând Astra în zece oameni. Imediat, George Sofroni, intrat la pauză în locul lui Tănasă, a egalat în minutul. Lovitura liberă a lui Feraru a lovit transversala, dar Sofroni a fost la post şi a reluat mingea în plasă. Până la final, Liviu Ganea a reuşit să se facă din înger demon şi l-a lovit cu intenţie pe Cebotaru în minutul 90, primind direct cartonaşul roşu şi revenind pasibil pentru mai multe etape de suspendare.
Rezultatul de 1-1 o lasă pe Astra în pericol de a coborî pe un loc retrogradabil la sfârşitul acestei etape, în funcţie de ce se întâmplă în meciul Unirea Urziceni - Universitatea Craiova. Ceahlăul are după 12 etape doar 9 puncte în clasamentul Ligii I.
Echipele trimise în teren, potrivit Mediafax:
Astra: 12. Cr. Munteanu - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun - 18. Strătilă (9. Djokici '74), 16. V. Gheorghe, 8. Seto, 7. Paulinho (14. G. Păun '59) - 19. L. Ganea, 11. Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli.
Ceahlăul: 12. Roheţki - 2. Burlacu, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 8. Barna - 15. Bădescu, 23. Onciu, 6. Achim (21. Ferariu '65), 7. Cebotaru - 11. Tudosă (10. Sofroni '46), 9. Doicaru (19. Fabron '78). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Astra Ploieşti Liga I Nicolo Napoli
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close