Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nicolae Dică: "Îmi doream foarte mult să vin la CFR. Vreau să câştig tot!"

Nicolae Dică: "Îmi doream foarte mult să vin la CFR. Vreau să câştig tot!"

Nicolae Dică: "Îmi doream foarte mult să vin la CFR. Vreau să câştig tot!"
Sursa foto: nicolae dica
13 Ian 2010   •   15:52

Noul mijlocaş al formaţiei CFR Cluj şi, probabil, şi următorul număr 10 al echipei, se declară fericit că este la o echipă cu care poate aspira la performanţe mari. Dică surprinde şi declară că unul dintre obiectivele cele mai importante pentru el este câştigarea Cupei României, în care până acum nu a jucat decât "două-trei meciuri".
"Îmi doream foarte mult să joc la această echipă. Când a plecat Trică mi-a păstrat tricoul cu numărul 10 şi cred că se bucură că am ajuns să-l îmbrac. Am jucat opt ani în România şi am prins doar vreo două-trei meciuri în Cupa României. De data aceasta sper să o câştig. Steaua e una dintre echipele cu care ne luptăm la campionat, dar pe lângă ea mai sunt Timişoara, Urziceni, Vaslui sau Rapid. Sper să fim şi la sfârşit pe primul loc. Ar fi senzaţional să joc din nou în Liga Campionilor, de data aceasta în tricoul CFR-ului", a declarat mijlocaşul de 29 de ani care în ultimele şase luni a jucat în Grecia, la Iraklis.
Nicolae Dică a mai jucat în România la FC Argeş între 2000 şi 2004, iar la Steaua între 2004 şi 2008. Plecarea lui Dică de la Steaua a fost tensionată, el fiind puternic contestat de suporteri în ultimele sale luni în Ghencea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close