Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Nikolic, salvatorul Stelei: Muntenegreanul a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în victoria cu 2-1 în faţa Petrolului

Nikolic, salvatorul Stelei: Muntenegreanul a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în victoria cu 2-1 în faţa Petrolului

Nikolic, salvatorul Stelei: Muntenegreanul a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în victoria cu 2-1 în faţa Petrolului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    04 Mai 2012   •   10:18

La prima apariţie ca titular în 2012, muntenegreanul Stefan Nikolic a fost decisiv pentru Steaua, înscriind un gol şi oferind o pasă decisivă, iar roş-albaştrii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu în faţa Petrolului.

Ploieştenii au deschis scorul în minutul 32, când Hamza a scăpat uşor de marcajul aproximatic al lui Chipciu şi l-a învins pe Tătăruşanu cu o lovitură de cap din interiorul careului, profitând de centrarea execelentă din corner a lui Boudjemaa.

La prima ocazie cu adevărat importantă, venită cu şase minute înainte de pauză, elevii lui Mihai Stoichiţă au reuşit să egaleze, prin Tibi Bălan, care a marcat cu un şut la colţul lung, după ce a primit o pasă de la Nikolic.

În partea a doua, roş-albaştrii au dominat în majoritatea timpului, iar Chipciu şi Rusescu au avut şanse importante de a le aduce în avantaj pe gazde. Golul izbăvitor a venit însă abia în minutul 83, când Nikolic înscris din apropiere, păstrând astfel speranţele la titlu ale formaţiei din Ghencea.

Tot joi s-au jucat şi CS Mioveni - Concordia Chiajna, ilfovenii impunându-se cu 3-1, după ce au revenit de la 0-1, şi Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi, echipa lui Cristi Pustai câştigând cu 1-0, graţie reuşitei lui Vitinho.


×
Subiecte în articol: steaua Petrolul Ploieşti Liga I
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close