Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Noua ediţie a Ligii I va începe în forţă: CFR - Unirea şi Craiova - Dinamo, în prima etapă

Noua ediţie a Ligii I va începe în forţă: CFR - Unirea şi Craiova - Dinamo, în prima etapă

Noua ediţie a Ligii I va începe în forţă: CFR - Unirea şi Craiova - Dinamo, în prima etapă
06 Iul 2009   •   12:12

Luni, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a stabilit ţintarul noii ediţii din Liga I. Conform tragerii la sorţi, în primele patru etape vom avea parte de câte două meciuri extrem de tari, cea mai dezavantajată urmând a fi tocmai campioana Unirea Urziceni, care va porni în tentativa de a-şi păstra titlul cu o serie infernală. Echipa lui Dan Petrescu va întâlni în primele trei runde CFR Cluj, Rapid şi Steaua.

Prima etapă din noua ediţie de campionat propune două meciuri-şoc. Ultimele două campioane, CFR şi Unirea, se vor întâlni la Cluj, iar Dinamo se va deplasa la Craiova. În runda a doua, Steaua va primi pe CFR în Ghencea, iar Urziceniul va juca acasă cu Rapid. Serie infernală a echipei lui Dan Petrescu va continua cu partida împotriva roş-albaştrilor de la Bucureşti în etapa a treia, rundă în care Poli Timişoara va da piept pe teren propriu cu Rapid. În fine, în etapa a patra sunt programate Unirea-Poli Timişoara şi Dinamo-CFR Cluj.

Eternul derby al campionatului, Steaua-Dinamo, se va desfăşura în Ghencea, în etapa a cincea, celelalte dueluri între formaţiile din capitală urmând a avea loc în etapa a 11-a, Steaua-Rapid, şi în etapa a 13-a, Dinamo-Rapid. Iată când vor avea loc cele mai importante meciuri ale campionatului:

Etapa 1: CFR Cluj - Unirea, Craiova - Dinamo

Etapa 2: Steaua - CFR, Unirea - Rapid

Etapa 3: Steaua - Unirea, Poli - Rapid

Etapa 4: Unirea - Poli, Dinamo - CFR

Etapa 5: Steaua - Dinamo

Etapa 7: Craiova - Rapid, Dinamo - Unirea

Etapa 10: Rapid - CFR

Etapa 11: Steaua - Rapid

Etapa 12: Poli - Steaua

Etapa 13: Dinamo - Rapid

Etapa 16: Craiova - Steaua

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Unirea Urziceni CFR Cluj Dinamo steaua
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close