Antena 3 CNN Sport Fotbal intern O gaşcă de rromi a bătut în plină stradă un fotbalist de la FC Botoşani

O gaşcă de rromi a bătut în plină stradă un fotbalist de la FC Botoşani

O gaşcă de rromi a bătut în plină stradă un fotbalist de la FC Botoşani
Sursa foto: Andrei Porfireanu
10 Feb 2009   •   13:28

Nici nu trecuseră două zile de la tragica moarte a handbalistului Marian Cozma, ucis în Veszprem sâmbătă noapte, că un alt sportiv român a fost atacat şi rănit grav de etnici rromi. Fotbalistul Andrei Porfireanu de la FC Botoşani a fost atacat în plină stradă în acest sfârşit de săptămână. Tânărul este internat la Clinica de Chirurgie Buco-maxilo-facială a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi va trebui să rămână sub îngrijire aproximativ 40 de zile.
Fotbalistul a ieşit din vila în care locuia cu alţi colegi de-ai săi pentru a merge la un magazin din zonă. Imediat, însă, a fost oprit deun grup de tineri de etnie rromă, dintre care trei i-au cerut 10 lei. Porfireanu le-a spus că nu are bani, moment în care cei trei l-au pus jos şi au început să-l lovească. Consecinţele sunt lesne de înţeles din moment ce sportivul a fost transportat la Iaşi pentru a fi spitalizat.
"Le-am spus că nu am bani pentru că, sincer chiar numai o sută de mii aveam la mine. Le-am spus să mă lase in pace şi am dat să plec, însă în acel moment m-au lovit, am căzut şi au început să dea in mine. Cred că erau şapte, chiar opt ţigani, pentru că vorbeau între ei în ţigăneşte. M-au încercuit şi au dat în mine cu sălbăticie. Veneau picioare şi pumni din toate părţile. Dacă îi văd, ii recunosc", a declarat fotbalistul pentru Botoşani News.
Deocamdată sunt internat. Nu ştiu când îmi dau drumul. Am făcut o serie de investigaţii şi aştept rezultatele. S-ar putea să-mi pună atelă sau sârme, nu ştiu încă exact", a încheiat Porfireanu.
Dezamăgirea cea mai mare a acestuia este, însă, aceea că va pierde multe jocuri ale echipei sale, unde antrenorul Cristi Popovici se baza pe el, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Botosani
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close