x close

O nouă echipă dispare din fotbalul românesc! "Noi credeam că ne-au chemat pentru prima de Crăciun!"

21 Dec 2016   •   22:17
O nouă echipă dispare din fotbalul românesc! "Noi credeam că ne-au chemat pentru prima de Crăciun!"

Situaţii tot mai neplăcute în fotbalul românesc. Deşi nu a avut probleme financiare în trecutul recent, CS Tunari se va desfiinţa. Primăria a decis că nu se justifică să mai susţină echipa de fotbal, astfel că jucătorilor li s-a comunicat că vor fi liberi să îşi găsească alt angajament din ianuarie, scrie Digi Sport.

Pe locul 5 în în seria a II-a din Liga a 3-a, la doar un punct de ocupanta locului secund, CS Tunari părea pregătită să atace în curând promovarea în al doilea eşalon al fotbalului românesc.

Echipa de fotbal nu va mai avea, însă, această oportunitate, din bugetul comunei pe 2017 lipsind finanţele alocate pentru formaţie, anunţă ilfovsport.ro. Conducerea administrativă i-a anunţat deja pe fotbalişti că sunt liberi să îşi caute alt contract, lucru care i-a luat pe aceştia prin surprindere.

Am fost prezenţi azi la club, noi credeam că vine vreo primă de Crăciun, pentru că eram cu banii la zi, adică la Tunari n-au fost probleme cu banii niciodată, dar ne-au anunţat că suntem liberi de contract, că echipa se desfiinţează.

De fapt, ieri (n.r. – marţi, 20 decembrie), primarul Alexandru Neacşu i-a chemat pe conducătorii echipei şi le-a spus că secţia de fotbal se închide, pentru că nu mai există susţinere financiară şi în bugetul lui 2017 nu sunt prevăzuţi bani pentru activitatea fotbal. Am rămas şocaţi, nici nu ştiam cum să o luăm, mai ales înainte de Crăciun”, a declarat un jucător din actuala echipă pentru sursa citată.

Citeşte mai multe despre:

echipa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati