Antena 3 CNN Sport Fotbal intern O nouă problemă pentru Penescu: Dorinel Munteanu îi cere daune morale

O nouă problemă pentru Penescu: Dorinel Munteanu îi cere daune morale

O nouă problemă pentru Penescu: Dorinel Munteanu îi cere daune morale
20 Apr 2009   •   17:05


Dorinel Munteanu le cere daune lui Cornel Penescu și Adrian Porumboiu, după ce patronii formațiilor FC Argeș, respectiv FC Vaslui, l-au acuzat că nu și-a apărat corect șansele în partidele disputate cu Steaua, atunci când era antrenorul echipelor.

Procesul începe pe 13 mai la Tribunalul București, iar Dorinel Munteanu a chemat în judecată și Federația Română de Fotbal. Fostul antrenor al Stelei cere daune morale de 510.000 lei de la FC Argeș și FC Vaslui, pe când avocatul lui Munteanu, Florin Kovacs, cere instanţei să oblige FRF să ia măsuri în aşa fel încât clientul său să nu mai fie acuzat pe nedrept, spune acesta, de faptul că nu şi-ar fi făcut corect meseria de antrenor.

La dosarul cauzei au fost ataşate mai multe articole de presă, care conţineau declaraţiile acuzatoare ale lui Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu. Kovacs cere instanţei să-i oblige pe cei doi să publice hotărârea Tribunalului Bucureşti "în trei ziare naţionale de largă circulaţie", scrie NewsIn.

Între timp, Cornel Penescu a fost arestat într-un dosar al DNA, fiind acuzat că ar fi mituit arbitri pentru ca FC Argeş să câştige mai multe meciuri din Liga I.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close