Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oamenii din fotbal cred că scandalul ?Valiza? va lua amploare

Oamenii din fotbal cred că scandalul ?Valiza? va lua amploare

Oamenii din fotbal cred că scandalul ?Valiza? va lua amploare
20 Dec 2008   •   15:36

După ce procurorii au decis trimiterea în judecată a mai multor persoane în legătură cu cazul ?valiza?, personalităţile din fotbal sunt împărţite în aprecierile pe seama subiectului.
Gabi Balint crede că scandalul va lua amploare şi se va ajunge ca în cazul scandalului de corupţie din Polonia. Între anii 2002-2006, au fost descoperite 400 de meciuri trucate, iar la finalul anchetei s-a decis ca 7 echipe să fie retrogradate şi 70 de persoane au fost arestate.
"Nu ştiu ce dovezi mai există, dar am înţeles că şi nişte convorbiri legate de cei de la Dinamo trebuie să iasă la iveală! Nu cred că se mai pot da pedepse în acest sezon pentru ceva ce s-a întâmplat anul trecut, dar văd că şi jucători şi antrenori au implicaţi în combinaţiile acestea.
S-a ajuns foarte departe, dar vor mai apărea multe informaţii în cazul Valiza. Se va ajunge la situaţia din Polonia; stenogramele oferite de DNA pînă acum au fost ca un mic-dejun, mai avem multe de văzut" a spus Balint pentru gsp.ro. Pe de altă parte, preşedintele CFR Cluj este sceptic în privinţa faptului că Gigi Becali va ajunge să facă puşcărie.
?Nu cred că Gigi Becali va intra la puşcărie, lucrurile sunt interpretabile. Meritul nostru este cu atât mai mare pentru că am câştigat titlul în asemenea condiţii", a spus Iuliu Mureşan.
Iar preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, crede că ?Gigi se fereşte şi de umbra lui, pentru că a spus numai prostii până acum. Îi e frică să mai dea declaraţii. Dacă spune ceva despre cei de la CFR, intră în alte complicaţii", a declarat Dragomir .
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close