Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ofertat de Al Hilal, Lăcătuş a semnat un nou contract cu Steaua

Ofertat de Al Hilal, Lăcătuş a semnat un nou contract cu Steaua

Ofertat de Al Hilal, Lăcătuş a semnat un nou contract cu Steaua
05 Mar 2009   •   23:57

Marius Lăcătuş a confirmat pentru stelişti.ro că a fost contactat de către un impresar pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Al Hilal, după ce Cosmin Olăroiu a fost demis. Tehnicianul Stelei a spus însă că a refuzat oferta, pentru că banii nu sunt totul. ?E adevărat că am fost contactat de un impresar din Arabia Saudită, dar eu nu am venit la Steaua pentru bani şi nici nu o să plec din motive financiare din Ghencea?, a spus Lăcătuş.

Totuşi, conform declaraţiilor făcute de patronul Gigi Becali, Marius Lăcătuş a semnat un nou contract cu Steaua, la solicitarea sa, iar singura nouă cerinţă a antrenorului a fost o clauză prin care să poată pleca în străinătate, dacă are o ofertă. ?Eu i-am spus că nu e nevoie de aşa ceva, pentru că eu îl voi lăsa să plece. Era de acord să plătească dacă reziliază el contract, dar eu nu am nevoie de banii lui. Aşa s-a întâmplat şi cu Protasov, când trebuia să plătească nişte bani pentru rezilierea contractului, dar nu i-am vrut eu?, a declarat Becali la GSp TV.

Acesta crede însă că Lăcătuş nu va pleca în Arabia Saudită şi s-a declarat sceptic şi în privinţa unei eventuale reveniri a lui Olăroiu la Steaua. Becali a dat însă de înţeles că ar fi fericit dacă s-ar întâmpla acest lucru. ?E ca şi cum m-aţi întreba dacă l-aş vrea pe Drogba în locul lui Kapetanos. Chiar dacă pleacă Lăcătuş, tot nu vine Olăroiu, pentru că are o ofertă mai mare?, a mai spus patronul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close