Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Bergodi e noul antrenor al Stelei! Gigi Becali: "Întinerim echipa şi în zece ani vom domina Europa!"

Oficial: Bergodi e noul antrenor al Stelei! Gigi Becali: "Întinerim echipa şi în zece ani vom domina Europa!"

Oficial: Bergodi e noul antrenor al Stelei! Gigi Becali: "Întinerim echipa şi în zece ani vom domina Europa!"
Sursa foto: cristiano bergodi
13 Iun 2009   •   17:04

Momentele de derută par să se fi terminat la Steaua, deoarece "roş-albaştrii" au un nou antrenor. Gigi Becali a negociat sâmbătă la palatul de pe Aleea Alexandru, cu italianul Renzo Rossi, venirea lui Bergodi la Steaua. Patronul a anunţat că Bergodi va veni săptămâna viitoare la Bucureşti şi va semna un contract de antrenor, iar în scurt timp site-ul oficial al Stelei a anunţat numirea italianului ca antrenor al echipei. Becali a anunţat, apoi, cu surle şi trâmbiţe, hegemonia Stelei în Europa peste doar un deceniu.
Întâi, Becali anunţase că s-a înţeles în proporţie de 99% cu Bergodi, pentru a declara mai târziu că nu mai este nici un dubiu în privinţa acordului, şi gândindu-se deja la felul în care se va descurca echipa cu fostul fundaş de la Lazio pe bancă.
"Ne-am înţeles în proporţie de 99 la sută. Mai lipseşte doar semnătura lui Bergodi! Mi-a promis că va întineri mult echipa şi că în cinci ani vom avea o echipă de tineri talentaţi. În zece ani, cu echipa asta o să dominăm Europa", a declarat Becali după întâlnirea de la Palat avută cu Renzo Rossi, secundul lui Bergodi, informează Mediafax.
La câteva ore după aceste afirmaţii, însă, Becali a ţinut să le schimbe nuanţa şi l-a dat ca şi acontat pe Bergodi. Finanţatorul Stelei îl aşteaptă pe tehnician săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a semna contractul, chiar dacă Sorin Boca, preşedintele Poli Iaşi aşteaptă şi el un răspuns afirmativ de la Bergodi pentru a continua colaborarea.
"Cristiano (Bergodi n.r.) este deja antrenorul Stelei. Mai multe amănunte nu pot să vă dau. Săptămâna viitoare va veni în România să semnăm contractul", a declarat finanţatorul Stelei, potrivit sportro.
Steaua tocmai pierduse ultimul italian de la club, Massimo Pedrazzini, care a fost adus la club de Walter Zenga în 2004, dar a rămas şi apoi ca secund al echipei şi în mandatele lui Gheorghe Hagi, Marius Lăcătuş sau Dorinel Munteanu. Pedrazzini a condus echipa în ultimele meciuri ale sezonului şi, după ultimul meci, cu Unirea Urziceni, şi-a reziliat contractul cu Steaua de comun acord pentru a merge ca secund al lui Zenga la Palermo, în Serie A.
Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close