Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Sabău, antrenor la FC Timişoara! Poate duce "Moţul" Banatul în Liga Campionilor?

Oficial: Sabău, antrenor la FC Timişoara! Poate duce "Moţul" Banatul în Liga Campionilor?

Oficial: Sabău, antrenor la FC Timişoara! Poate duce "Moţul" Banatul în Liga Campionilor?
Sursa foto: ioan sabau
28 Iun 2009   •   20:03

Bănăţenii îşi ştiu, în sfârşit, antrenorul. Ioan Ovidiu Sabău va fi succesorul lui Gabi Balint pe banca Timişoarei, după ce a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea de pe Bega. Sabău a negociat duminică venirea la Timişoara la Bucureşti, cu preşedintele Marian Iancu, iar luni va fi deja prezent la antrenamentele echipei vicecampioane.
"M-am înţeles cu Poli, trei ani voi fi antrenor aici, rămâne să semnăm contractul. Mâine (n.r. luni) mă voi prezenta la Timişoara şi voi conduce antrenamentul echipei", a precizat Sabău, pentru gsp.
Echipa tehnică a lui Sabău va fi alcătuită din Mircea Cojocaru şi Iosif Rotariu ca antrenori secunzi şi Dan Dudiţă şi Michele Bon ca preparatori fizici.
Sabău a antrenat ultima oară echipa Gloria Bistriţa, unde a petrecut cinci ani şi a fost la un pas de a câştiga Cupa Uefa Intertoto, după o "dublă" cu Atletico Madrid în care a câştigat în tur cu 2-1 şi au pierdut în manşa secundă cu 0-1. Cu FC Timişoara, Sabău va încerca să reuşească o calificare-miracol în grupele Ligii Campionilor, după două tururi preliminare în care nu va beneficia de statutui de cap de serie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close