Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial. Toni Conceicao, demis de la CFR Cluj. Mandorlini este noul antrenor

Oficial. Toni Conceicao, demis de la CFR Cluj. Mandorlini este noul antrenor

Oficial. Toni Conceicao, demis de la CFR Cluj. Mandorlini este noul antrenor
Sursa foto: andrea mandorlini
14 Noi 2009   •   17:05

Inevitabilul s-a produs, iar antrenorul portughez Antonio Conceicao a fost demis de conducătorii echipei din Gruia. Jocul slab al echipei, coroborat cu eliminarea prematură din Europa i-a fost fatal lusitanului. Iuliu Mureşan a anunţat deja care este noul antrenor, acesta fiind italianul Andrea Mandorlini, care a pregătit-o ultima dată pe Sassuolo, echipă cu care a ratat anul trecut promovarea în Serie A.
Conceicao, care a negat până în ultimul moment discuţiile pentru rezilierea contractului, a fost dat afară în cele din urmă de la CFR. Arpad Pazskany i-a reziliat portughezului unilateral contractul, fapt anunţat pe site-ul oficial al grupării sâmbătă după-amiază. CFR ocupă primul loc în campionat, la egalitate cu Steaua şi FC Vaslui, dar conducătorii clujeni ar fi vrut un joc mai convingători, susţinând că echipa ar fi fost, în mod normal, mai jos în clasament dacă nu beneficia de jocul rezultatelor.
Cum Conceicao nu mai este antrneorul echipei, şefii din Gruia au anunţat deja înlocuitorul, acesta fiind tehnicianul italian de 49 de ani Andrea Mandorlini. Fostul jucător al lui Inter Milano între 1984 şi 1991 va încerca să repună echipa pe făgaş normal, şi va începe antrenamentele cât de curând. Mandorlini este cel de-al treilea antrenor italian al CFR-ului din ultimii ani, după Cristiano Bergodi şi Maurizio Trombetta.
"Mandorlini este noul antrenor al CFR-ului. Îi mulţumim lui Conceicao pentru tot ce a făcut la Cluj. Nu am anunţat demiterea sa zilele trecute pentru că nu am vrut să bulversăm echipa", a declarat Iuliu Mureşan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close