Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: Unirea Urziceni se întăreşte pentru Ligă cu căpitanul Rapidului, Vasile Maftei

Oficial: Unirea Urziceni se întăreşte pentru Ligă cu căpitanul Rapidului, Vasile Maftei

Oficial: Unirea Urziceni se întăreşte pentru Ligă cu căpitanul Rapidului, Vasile Maftei
Sursa foto: vasile maftei
16 Iul 2009   •   13:50

Mutare surprinzătoare pentru Vasile Maftei, căpitanul echipei din Giuleşti. După opt ani petrecuţi sub Podul Grant, cel mai vechi membru al lotului Rapidist a fost lăsat de conducerea clubului să treacă în curtea campioanei României, Unirea Urziceni. Maftei a semnat un contract pe trei ani cu echipa antrenată de Dan Petrescu şi va debuta în acest an în grupele Ligii Campionilor.
Maftei a devenit jucătorul lui Rapid în 2000, moment din care s-a impus repede ca un jucător determinant şi, deşi atunci când a jucat la echipa naţională nu a rupt gura târgului, în cupele europene a avut evoluţii foarte bune. În cei opt ani petrecuţi în Giuleşti, Maftei a apărut în 211 meciuri în Liga I şi a marcat nouă goluri, conducându-şi echipa spre cea mai importantă performanţă externă din istoria clubului, sfertul de finală al Cupei UEFA cu Steaua din 2006. Clubul Rapid i-a transmis fostului său jucător că că îi mulţumeşte pentru felul în care s-a comportat în cei opt ani în acelaşi comunicat în care a anunţat transferul, pe site-ul oficial al clubului.
Fundaşul s-a declarat trist că pleacă de la echipa sa de suflet, potrivit sursei citate, dar se consolează că nu a mers la o rivală tradiţională a Rapidului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close