Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ogăraru: Mutu a provocat scandalul dintre el şi fanii Stelei

Ogăraru: Mutu a provocat scandalul dintre el şi fanii Stelei

Ogăraru: Mutu a provocat scandalul dintre el şi fanii Stelei
09 Dec 2008   •   17:53

Adrian Mutu se aşteaptă la o atmosferă ostilă în Ghencea, la partida pe care Fiorentina o dispută în compania Stelei. "Probabil mă vor fluiera şi mă vor înjura tot meciul", a scris decarul echipei naţionale pe blogul său, dar George Ogăraru, coleg cu Mutu la naţională, consideră că acesta este cel care a iniţiat disputa cu fanii grupării din Ghencea.
"Mutu a şi provocat într-un fel scandalul dintre el şi suporteri, dar sperăm să aibă parte de surprize, deşi el se aşteaptă să câştige mâine", a spus Ogăraru. Fundaşul Stelei a făcut un apel la suporteri pentru ca aceştia să revină alături de echipă şi să o încurajeze în disputa cu Fiorentina, ultima din anul 2008, lăsând la o parte răfuielile personale cu Becali sau Mutu. Fanii însă promit că la meci îl vor înjura pe toată durata partidei pe Mutu.
Dorinel Munteanu a comentat şi el afirmaţiile făcute de Adrian Mutu pe site-ul său personal, în legătură cu primirea de care va avea parte pe Ghencea: "Mutu a vrut şi el să scrie ceva mai deosebit se site-ul său. Peste tot eşti înjurat când joci în deplasare, şi în Liga I. Mutu e un jucător important, reprezentativ pentru Fiorentina, plus că vine în România. Dar e ceva normal şi nu cred că va conta pentru el că va fi fluierat".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close