Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Olăroiu, înapoi la Steaua: „Doar voi ajuta, nu o să stau pe bancă la niciun meci”

Olăroiu, înapoi la Steaua: „Doar voi ajuta, nu o să stau pe bancă la niciun meci”

Olăroiu, înapoi la Steaua: „Doar voi ajuta, nu o să stau pe bancă la niciun meci”
05 Mai 2011   •   17:05

Gigi Becali a confirmat joi despărţirea dintre Steaua şi Sorin Cârţu, locul fostului antrenor urmând să fie preluat, în acte de secundul Caramarin. Însă patronul roş-albaştrilor a reuşit o lovitură de imagine şi l-a convins pe Cosmin Olăroiu să dea o mână de ajutor formaţiei din Ghencea.

 
Am vorbit cu Olăroiu, e acum lângă mine. Caramarin va fi antrenor în acte, dar cel care va conduce antrenamentele în aceste două săptămâni va fi Olăroiu. Nu-i e vorba de niciun ban, e fratele meu şi vine să mă ajute. El nu vrea să se speculeze mai departe, pentru că va antrena echipa doar două săptămâni”, a declarat Becali pentru Mediafax.
 
Cosmin Olăroiu a ţinut să precizeze că nu va face altceva decât să-i dea o mână de ajutor lui Caramarin, fără a sta pe bancă la vreunul dintre meciurile pe care Steaua le mai are până la finalul sezonului. „Nu o să stau pe bancă la niciun meci. O să merg la fiecare antrenament. Caramarin şi Necula le vor conduce, iar eu le voi superviza de fiecare dată când sunt în ţară, pentru că e posibil să mai fiu şi plecat. Îl ajut în calitate de prieten, dar atât. Am acceptat propunerea lui Becali pentru că îmi e prieten, iar Steaua e echipa mea de suflet”, a explicat tehnicianul pentru adevărul.ro.
 
Deşi Gigi Becali a recunoscut că şi-ar dori ca Olăroiu să rămână în Ghencea şi în sezonul viitor, antrenorul care a condus-o pe Steaua în semifinalele Cupei UEFA în 2006 a negat această posibilitate, într-o intervenţie telefonică la Digi Sport: „Am jucat la Steaua, am crescut acolo, e o datorie morală pentru mine. Nu vreau niciun ban, nu iau niciun ban. Dupa 10 zile se termină activitatea mea, trebuie să-şi găsească un antrenor şi să pregătească o strategie cât mai bună”.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Cosmin Olaroiu Liga I
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close