Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Olăroiu revine la Steaua cu un egal, 0-0 cu Gaz Metan Mediaş

Olăroiu revine la Steaua cu un egal, 0-0 cu Gaz Metan Mediaş

Olăroiu revine la Steaua cu un egal, 0-0 cu Gaz Metan Mediaş
Sursa foto: Foto: gsp.ro
08 Mai 2011   •   23:51

Gaz Metan şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-o partidă disputată la Mediaş în cadrul etapei a 32-a din Liga I. Meciul a fost extrem de tacticizat, fiecare echipă având numai câte o ocazie importantă de a marca.

 
La Mediaş s-au confruntat un matematician, Cristi Puştai, şi un obsedat de tactică, Cosmin Olăroiu, revenit la Steaua pentru a-i da o mână de ajutor „fratelui” Gigi Becali. În aceste condiţii, prima repriză s-a jucat în special într-un spaţiu extrem de strâns, undeva la mijlocul terenului. 
 
Medieşenii, cu un presing agresiv, s-au bazat pe recuperări şi pe contraatacuri, acolo unde viteza lui Pârvulescu şi a lui Eric putea deveni decisivă. Gazdele nu au ezitat să apele la şuturile de la distanţă atunci când rămâneau fără idei, lucru care s-a întâmplat destul de des, însă acestea nu i-au dat nicio emoţie lui Tătăruşanu.
 
De cealaltă parte, Steaua a încercat un joc combinativ, în care Tănase avea un rol important, responsabilitatea de care vorbea Olăroiu. Însă pentru asta nu sunt suficiente doar câteva antrenamente, ci ani, astfel că roş-albaştrii s-au oprit mereu undeva la 19-20 de metri de poarta lui Pleşca, fără a-şi crea vreo ocazie cu adevărat periculoasă.
 
Repriza secundă nu a adus nimic nou în evoluţia celor două echipe. Se spune că în astfel de meciuri, diferenţa o face ori o fază fixă, ori o sclipire a unui jucător, ori o mare greşeală. Aceasta din urmă a venit, cu un sfert de oră înainte de final, când Iliev n-a găsit ceva mai bun de făcut decât să-i dea mingea lui Eric în marginea careului, însă brazilianul a fost atât de surprins de cadoul primit încât l-a luat la ţintă pe Tătăruşanu.
 
A venit şi faza fixă, în minutul 86. Steaua a beneficiat de o lovitură liberă pe partea stângă, aproape de linia de aut. Cristi Tănase a bătut direct, mingea se duce bine, sub bară, dar Pleşca s-a întins şi a respins în corner. Momentul de sclipire nu a mai venit însă, astfel că partida s-a încheiat cu o remiză care nu ajută pe nimeni.

Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Akaki, Trtovac, Buzean - Al. Muntean (Bozeşan 67), Todea, Eric, Hoban, Pârvulescu - Bawab (D. Roman 63)
 
Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Gardoş, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă (Marinescu 83), Brandan, Răduţ (Dică 73), Tănase - Onofraş (Burdujan 56), Bilaşco.
 
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close