Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oprescu laudă noua arenă din Bucureşti: „E peste stadionul din Dublin”

Oprescu laudă noua arenă din Bucureşti: „E peste stadionul din Dublin”

Oprescu laudă noua arenă din Bucureşti: „E peste stadionul din Dublin”
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Mai 2011   •   15:32

Oficialii FRF se pregătesc pentru finala Europa League din 2012, luând ca exemplu pe cea din acest an. Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, au fost la Dublin pentru a vedea pe viu ce înseamnă să găzduieşti un astfel de eveniment.

Am fost la faţa locului pentru a vedea ce au realizat irlandezii şi ce avem noi de făcut în perioada următoare. În orice caz, mai avem un an la dispoziţie şi sunt convins că la Bucureşti finala va fi mult mai bine organizată decît cea de la Dublin", a declarat Mircea Sandu.

Invitat la emisiunea Sport Cafe de la GSP TV, Sorin Oprescu a spus că noua arenă din Bucureşti este mai bună decât cea de la Dublin. „Vă rog să nu o luaţi ca o laudă, pentru că e mai mult o mândrie dar noul stadion Lia Manoilu este peste cel pe care l-am văzut la Dublin. Modul în care irlandezii au organizat totul a fost impresionant, iar noi ne-am făcut temele pentru finala de la Bucureşti”, a explicat edilul.

Am fost la Dublin împreună cu celelalte persoane care se ocupă de organizare, tocmai pentru a vedea în practică ce înseamnă acest lucru. Ne aşteaptă foarte multă muncă şi sperăm că anul viitor să fim gazdele unui meci mai atractic din punct de vedere al numelor echipelor care se înfruntă”, a spus şi Ionuţ Lupescu, director general al FRF.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Mircea Sandu Ionut Lupescu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close