Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Opriţa, la ?U? Cluj. Dorinel Munteanu l-a convins să joace în Liga a II-a

Opriţa, la ?U? Cluj. Dorinel Munteanu l-a convins să joace în Liga a II-a

Opriţa, la ?U? Cluj. Dorinel Munteanu l-a convins să joace în Liga a II-a
22 Oct 2008   •   12:55

Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo, Daniel Opriţa, a acceptat oferta Universităţii Cluj şi va schimba astfel Liga a III-a spaniolă, unde evoluează pentru Lorca Deportivo, cu Liga a II-a din România, unde va juca sub bagheta lui Dorinel Munteanu. Nemulţumit de condiţiile din Spania, Opriţa şi-a reziliat contractul cu Lorca, după care a fost contactat de şefii de la ?U? şi de Dorinel Munteanu.
Antrenorul lui ?U? a negat, la început, tratativele cu jucătorul, dar impresarul Traian Gherghişan a anunţat, pentru Ziua de Cluj, că Opriţa va ajunge la Cluj. ?E liber de contract. Probabil va ajunge la o înţelegere cu Universitatea. Oricum, nu va putea juca decât din iarnă?, a spus acesta. La scurt timp după aceea, Munteanu a admis discuţiile cu fotbalistul, dar, în glumă, a spus că va renunţa la transfer, pentru că Opriţa a dezvăluit presei că e aproape de ?U?.
Opriţa s-a alăturat lotului ?studenţilor?, iar atacantul s-a antrenat marţi cu jucătorii lui ?U?. El a participat la o şedinţă de pregătire fizică, desfăşurată la Baza Clujana, sub comanda lui Yuksel Yesilova. Discuţiile dintre jucător şi conducerea clubului vor continua, pentru a se identifica cea mai bună formă pentru contract, mai ales că Daniel Opriţa nu poate juca la ?U? decât din returul acestui campionat. Ioan Mărginean, directorul executiv interimar al lui ?U?, a dezvăluit şi impedimentul care stă în calea parafării actelor: problema medicală a lui Opriţa, care a suferit, când era la Steaua, o gravă accidentare la genunchi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu Universitatea Cluj
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close