Antena 3 CNN Sport Fotbal intern OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a promovat în Liga I. Mesajul postat pe pagina de Facebook

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a promovat în Liga I. Mesajul postat pe pagina de Facebook

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a promovat în Liga I. Mesajul postat pe pagina de Facebook
28 Mai 2017   •   16:18

Echipa de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a promovat pentru prima oară în Liga I, după ce duminică a învins-o în deplasare pe Metalul Reşiţa cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci din etapa a 37-a a Ligii a II-a, rezultat care îi asigură clasarea pe locul secund la finalul sezonului. 

Reușita a fost marcată pe pagina de Facebook cu o fotografie de copertă bilingvă, cu mesajul „Ne-am calificat în liga întâi!”.

Unicul gol a fost înscris de Thiaw, care a transformat un penalty în minutul 88. Sepsi Sfântu Gheorghe nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, UTA Bătrâna Doamnă Arad, de care o despart cinci puncte, fiecare echipă mai având de jucat un meci. 

Sepsi ar fi încheiat pe locul 2, sinonim cu promovarea directă, chiar dacă ar fi remizat cu Metalul Reşiţa. Echipa din Sfântu Gheorghe era avantajată de rezultatele directe împotriva formaţiei arădene. 

UTA Bătrâna Doamnă, care stă în această etapă, va încheia pe locul 3 şi va disputa un baraj pentru promovare, contra echipei clasate pe antepenultimul loc în play-out-ul Ligii I. 

Tot duminică, Juventus Bucureşti, lider autoritar în Liga a II-a de fotbal şi sigură de mai mult timp de promovarea în primul eşalon, a învins-o în deplasare pe Dacia Unirea Brăila cu scorul de 3-0. 

În clasament, pe primul loc se află Juventus, cu 81 puncte (33 jocuri), urmată de ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 70 puncte (33 j), UTA Bătrâna Doamnă Arad, 65 p (33 j), CS Mioveni, 58 p (32 j), Chindia Târgovişte, 57 p (33 j), FC Braşov, 55 p (32 j) etc. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close