Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul, favorita lui Dragomir şi Lucescu în lupta pentru titlu

Oţelul, favorita lui Dragomir şi Lucescu în lupta pentru titlu

Oţelul, favorita lui Dragomir şi Lucescu în lupta pentru titlu
20 Dec 2010   •   13:12

Deşi majoritatea şefilor de club din Liga 1 nu iau în serios candidatura Oţelului Galaţi la titlul de campioană, preşedintele LPF le atrage atenţia granzilor că formaţia de la Dunăre este o forţă de temut şi are prima şansă la câştigarea întrecerii interne.

"Vedeti-vă de treabă, mai sunt multe meciuri, se poate întîmpla orice. Campionatul nu e jucat, dar Oţelul a luat o opţiune serioasă", a spus Dragomir.

Şi selecţionerul Răzvan Lucescu este de aceeaşi părere. "Nu avem răbdare şi schimbările de antrenor sunt foarte dese! CFR Cluj are un lot valoros, a câştigat tot ce se putea câştiga în 2010, cu jucători foarte buni. Probabil şi din acest motiv nu au avut aceeşi motivaţie, dar anul acesta se luptă pentru Europa League", crede Răzvan Lucescu.

Selecţionerul echipei naţionale a făcut şi topul echipelor la finalul campionatului. "Timişoara, Rapid, Vaslui, Steaua, Dinamo, cred că asta va fi ordinea echipelor care se vor bate la titlu, dar toate după Oţelul Galaţi", a mai declarat Lucescu, citat de Gazeta Sporturilor.


×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close