Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul Galaţi - FC Timişoara 3-3. Bănăţenii au revenit senzaţional şi au egalat în ultimul minut (VIDEO)

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 3-3. Bănăţenii au revenit senzaţional şi au egalat în ultimul minut (VIDEO)

Oţelul Galaţi - FC Timişoara 3-3. Bănăţenii au revenit senzaţional şi au egalat în ultimul minut (VIDEO)
08 Noi 2009   •   18:08

FC Timişoara a încheiat a treia etapă consecutivă fără victorie în Liga I, după ce şi parcursul din Europa League a dezamăgit. Într-un meci din etapa a 13-a, FC Timişoara a remizat la Galaţi, cu Oţelul, scor 3-3, însă gazdele au toate motivele să fie supărate pentru că nu au obţinut toate cele trei puncte.

"Am întâlnit o echipă groggy şi ar fi trebuit să câştigăm", a declarat Dorinel Munteanu la finalul unei partide în care echipa sa a condus cu 2-0 şi 3-1. Bănăţenii au egalat însă în ultimul minut de joc şi au obţinut al doilea punct în ultimele trei etape.

Împrumutat de la FC Timişoara la Galaţi, Axente a deschis scorul în minutul 24, când a rămas singur cu portarul şi a plasat mingea în plasa porţii, pentru ca tot el să stabilească scorul primei reprize, în minutul 43, când a profitat de pasul la ofsaid făcut greşit de bănăţeni.

La şase minute de la reluare, FC Timişoara a revenit în joc prin golul lui Chiacu, care a reluat în poarta goală o minge ricoşată din bară la şutul lui Magera. Patru minute mai târziu Ibeh a restabilit avansul de două goluri, după o nouă greşeală în defensiva timişorenilor.

Gazdele nu au putut însă să se bucure de trei puncte, pentru că în ultimele 8 minute ale partidei FC Timişoara a revenit miraculos în joc. În minutul 82, Baotici a ieşit greşit la o centrare venită în urma unei lovituri de colţ, mingea a ajuns la Magera, care a reluat în plasă, de la aproximativ trei metri. Iar în minutul 90, Magera a intrat în rolul de servant şi a centrat în careu pentru Luchin, care a punctat cu o lovitură de cap de la şase metri.



Au evoluat echipele:

Oţelul: 1. Baotici - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 16. Sârghi, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu (31. Jelev '85) - 7. L. Iorga (30. G. Paraschiv 64), 15. Ibeh, 6. Pătraş - 9. Axente (37. Viglianti '76). Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 14. Mera (10. Artiom Karamyan '37), 16. Luchin, 20. Maxim - 26. Chiacu, 8. Vrsici, 13. Scutaru (7. Stancu '46), 77. Curtean (21. Goga '54) - 18. G. Bucur, 27. Magera. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close