Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul - Manchester 0-2. Gălăţenii, executaţi de Rooney de la 11 metri

Oţelul - Manchester 0-2. Gălăţenii, executaţi de Rooney de la 11 metri

Oţelul - Manchester 0-2. Gălăţenii, executaţi de Rooney de la 11 metri
19 Oct 2011   •   00:00

Manchester United a obţinut cele trei puncte puse în joc la Bucureşti la capătul unei partide după care gălăţenii rămân cu clasica şi trista consolare că "nu ne-am făcut de râs".

Wayne Rooney a sărbătorit revenirea în primul 11 cu o dublă din penalty care a fost suficientă pentru a asigura prima victorie în grupa C a formaţiei sale. Rooney a deschis scorul în minutul 64, după ce Costin a comis henţ în careu la centrarea lui Nani. Două minute mai târziu, Nemanja Vidic a primit cartonaş roşu pentru un fault la Giurgiu, iar egalitatea a fost restabilită la scurt timp, însă doar în privinţa numărului de jucători, Milan Perendija primind al doilea cartonaş galben pe finalul partidei.

Nani a avut o bară în minutul 90, iar United a marcat şi al doilea gol în prelungiri, prin acelaşi Rooney, dintr-un penalty acordat după un fault al lui Antal asupra vedetei engleze.

Basel - Benfica 0-2
În cealaltă partidă a grupei, o fază deşteaptă finalizată de Bruno Cesar şi o lovitură liberă a lui Oscar Cardozo i-au adus Benficăi a doua victorie consecutivă în deplasare, scor 2-0 cu FC Basel.

Clasament
1. Benfica - 7p
2. Manchester - 5
3. Basel - 4
4. Otelul - 0


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close