Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul rămâne lider în Liga I, după ce a câştigat cu 3-0 la Urziceni

Oţelul rămâne lider în Liga I, după ce a câştigat cu 3-0 la Urziceni

Oţelul rămâne lider în Liga I, după ce a câştigat cu 3-0 la Urziceni
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Apr 2011   •   16:54

Degeaba şi-a menajat Marian Pană cei mai importanţi jucători în meciul cu Steaua în perspectiva întâlnirii cu Oţelul. Unirea Urziceni a pierdut pe teren propriu întâlnirea cu echipa de la Dunăre, scor 0-3, rezultat în urma căruia gălăţenii continuă să ocupe prima poziţie în clasament.

 
Oţelul şi-a arătat ambiţiile încă din debutul partidei şi, după ce Silviu Ilie a lovit bara în minutul 6, Ibeh a deschis scorul în urma unui corner. Liderul a continuat să fie periculos şi după ce a marcat, Pena fiind aproape de 2-0, însă Curcă s-a întins şi a scos de sub bară lovitura de cap a atacantului gălăţean.
 
Odată cu trecerea timpului, ialomiţenii au reuşit să echilibreze jocul şi să se apropie tot mai mult de poarta lui Grahovac. Dacă ocaziile au lipsit pentru Unirea, au existat însă faze controversate. Mai întâi Rusescu a cerut un penalty după o intervenţie în careu a lui Sârghi, acelaşi fundaş al oaspeţilor scăpând de eliminare câteva minute mai târziu după ce l-a pus la pământ pe Pădureţu, scăpat singur cu goalkeeperul gălăţean.
 
Veştile proaste pentru echipa lui Marian Pană au continuat, în minutul 43 tehnicianul gazdelor fiind nevoit să-l înlocuiască pe Mustaţă, accidentat, cu Mihalcea. Deşi cu un atacant în plus, vicecampioana nu a reuşit nici după pauză prea multe lucruri din punct de vedere ofensiv.
 
Prima şansă a părţii secunde i-a aparţinut lui Silviu Ilie, al cărui şut a fost blocat în ultimul moment de Teuşan. Mijlocaşul stânga al gălăţenilor a fost imitat câteva minute mai târziu de Iorga, care nu a putut concretiza pasa foarte bună primită de la Ibeh.
 
Gazdele au avut o răbufnire de orgoliu şi au ratat două şanse bune într-un minut, prin Mihalcea şi Mera, dar au fost repede aduse cu picioarele pe pământ de golul de 2-0 reuşit de Iorga cu un sfert de oră înainte de final. Echipa lui Dorinel Munteanu ar fi putut încheia definitiv meciul după numai două minute, dar Giurgiu nu a găsit spaţiul porţii din poziţie favorabilă. Îl va găsi însă Punosevac, în prelungirile partidei, când a înscris cu capul în urma unei lovituri de colţ.
 
Victoria de la Urziceni o menţine pe Oţelul pe primul loc al clasamentului, cu 52 de puncte, în timp ce ialomiţenii rămân pe penultima poziţie, cu doar 19 puncte şi şanse minime de a evita retrogradarea.
 
Unirea: G. Curcă - Mustaţă (Mihalcea 43), Mera, Teuşan, V. Lupu - Blay, R. Pădureţu (A. Pădureţu 82) - Toba (Senin 76), I. Apostol, A. Pătraş - Rusescu
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg Costin, Sălăgeanu - I. Neagu, Giurgiu - Ibeh (Filip 72), L. Iorga, S. Ilie (L. Buş 61) - Pena (Punosevac 86).

×
Subiecte în articol: Oţelul Galaţi Liga I Unirea Urziceni
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close