Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oţelul remizează la Bistriţa şi redevine lider în Liga I

Oţelul remizează la Bistriţa şi redevine lider în Liga I

Oţelul remizează la Bistriţa şi redevine lider în Liga I
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Apr 2011   •   18:02

O singură zi a stat Timişoara pe primul loc în Liga I. Oţelul a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu Gloria Bistriţa şi trece peste Poli în clasament.

 
Oţelul ar fi putut deschide scorul încă din minutul 4, atunci când Siviu Ilie a scăpat singur cu Albuş, dar finalizarea sa a lăsat de dorit. De altfel, elevii lui Dorinel Munteanu au controlat debutul de meci, fără a-şi mai crea însă şi alte ocazii. 
 
Bistriţa a stat la cutie, dar atunci când a putut ameninţa poarta lui Grahovac nu a stat pe gânduri, în decurs de numai şapte minute, Cavalli trecând de trei ori pe lângă deschiderea scorului. Au fost cele mai bune momente ale primei reprize, pentru că până la pauză nici una dintre cele două echipe nu şi-a mai creat vreo oportunitate de a înscrie.
 
Oaspeţii au avut cele mai bune ocazii de a marca în startul reprizei a doua. Mai întâi Silviu Ilie a trimis cu capul pe lângă poarta lui Albuţ, în timp ce Cafasso a blocat lobul de la 20 de metri al lui Antal, înainte ca şutul din viteză al lui Pena să rateze de puţin ţinta.
 
Odată cu apropierea finalului de meci, ambele echipe au dat senzaţia că se mulţumesc cu egalul, chiar dacă Oţelul a fost mai prezentă în jumătatea adversă, dar fără a ameninţa serios poarta lui Albuţ. S-a încheiat 0-0, rezultat în urma căruia gălăţenii depăşesc Timişoara în fruntea clasamentului, iar Gloria urcă pe locul 13, cu 32 de puncte.  
 
Bistriţa: Albuţ - Velcovici, Szukala, V. Năstase, Achim - Tudose - Keita (Săceanu 88), Anton, Băjenaru, Cafasso (Iordache 67) - Cavalli (Bâlbă 79)
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Perenja, Sg Costin, Sălăgeanu - Ibeh (Filip 75), Antal, Giurgiu, I. Neagu, S. Ilie (L. Iorga 60) - Pena (Punosevac 82)

×
Subiecte în articol: Liga I Oţelul Galaţi Gloria Bistrita
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close