Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pancu: "Mourinho m-a vrut şi la FC Porto, şi la Chelsea ca atacant"

Pancu: "Mourinho m-a vrut şi la FC Porto, şi la Chelsea ca atacant"

Pancu: "Mourinho m-a vrut şi la FC Porto, şi la Chelsea ca atacant"
Sursa foto: daniel pancu
10 Mar 2010   •   09:41

Fost jucător de bază al echipei naţionale a României în prima parte a ultimului deceniu, Daniel Pancu a ajuns la 32 de ani şi joacă, uitat de lume, la ŢSKA Sofia, împreună cu Florentin Petre. Mijlocaşul îşi aduce, însă, aminte că în vremurile bune a fost dorit cu insistenţă de Jose Mourinho, care a încercat să îl transfere atât la FC Porto cât şi la Chelsea.
"Puteam să ajung la Chelsea în 2004, dar din anumite motive care nu vreau să le dezvălui nu s-a mai realizat transferul. Eram un nume destul de urmărit în fotbalul european. Cu puţin noroc puteam să joc la o echipă mare. Normal că regret enorm. Regret şi că nu am ajuns la Şahtior. Începusem să am dureri mari de spate pe la sfârştiul anului 2004, probleme pe care nu le-am ascuns. Dacă-l întrebaţi pe domnul Lucescu, eu personal l-am sunat şi i-am spus: Nea Mircea, am probleme cu spatele. Nu pot să vin la Şahtior. Asta apropo de modul în care eu am ştiut să-l respect.", a declarat Daniel Pancu pentru Adevărul.
"Mourinho pusese ochii pe mine de când era la Porto, în 2002. A întârziat transferul o săptămână şi m-a deturnat la Beşiktaş. Porto plătea doar două milioane, iar Beşiktaş a dat trei. Mourinho m-a dorit şi la Porto şi la Chelsea şi ştiu că voia să mă folosească atacant. De exemplu, dacă îl întrebi pe Mircea Lucescu o să spună că sunt cel mai bun ca mijlocaş. Eu mai am puţin şi mă las de fotbal şi încă nu ştiu care e poziţia mea în teren", a încheiat simbolul rapidist pe un ton glumeţ.
Daniel Pancu a jucat la echipa naţională între anii 2001 şi 2005, a strâns 27 de apariţii şi a marcat în total 9 goluri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close