Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii - FC Braşov 0-0. Surdu şi Raskovici s-au întrecut în ratări, Dani Coman a ieşit accidentat

Pandurii - FC Braşov 0-0. Surdu şi Raskovici s-au întrecut în ratări, Dani Coman a ieşit accidentat

Pandurii - FC Braşov 0-0. Surdu şi Raskovici s-au întrecut în ratări, Dani Coman a ieşit accidentat
Sursa foto: romeo surdu
21 Mar 2009   •   19:49

Trupa antrenată de Răzvan Lucescu a stricat tot ce câştigase în urma victoriei de acasă cu Steaua, pierzând la Târgu-Jiu două puncte mari în lupta pentru Cupa Uefa. "Stegarii" au irosit ocazie după ocazie, în timp ce şi Dani Coman a avut mult de lucru în poarta oaspeţilor. Portarul a şi fost schimbat în minutul 54, fiind accidentat la o fază la care Pandurilor le-a şi fost anulat un gol pe motiv de offside.
FC Braşov era cunoscută pentru două lucruri înainte partidei de sâmbătă, cu Pandurii lui Sorin Cârţu. Cea mai bună apărare din campionat şi numărul foarte mare de rezultate de egalitate obţinute de echipa lui Lucescu jr. Şi nu s-au dezminţit deloc. Nici n-au primit gol, au şi remizat din nou! Pandurii au arătat poftă de joc în prima parte, dar de multe ori şuturile lor şi-au ratat ţinta şi nu l-au testat pe Dani Coman. Braşovul nu a mişcat aproape deloc în atac în debutul meciului, Pandurii ratând câteva ocazii importante. Elevii lui Lucescu l-au trezit, însă, Cristescu şi Surdu trecând pe lângă gol. Fostul jucător al CFR Cluj-ului şi Stelei, Surdu, a reuşit să rateze dintr-o poziţie clară de gol, amintind de perioada nefastă petrecută în Ghencea.
Repriza secundă a început cu golul anulat corect lui Raskovici, fază la care Dănuţ Coman a fost lovit puternic la picior şi a fost schinbat cu Bogdan Stelea. Până la final, Cristescu şi Surdu au mai ratat câteva ocazii mari, dar n-a fost să fie şi meciul s-a terminat cu scorul 0-0, care nu ajută deloc nici una din echipe. Pandurii sunt pe o poziţie retrogradabilă în timp ce FC Braşov este la mare distanţă în clasament de locul 6 pe care îl vânează, cel puţin la nivel declarativ.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close