Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii ? FC Timişoara 0-1. Un nou autogol şi bănăţenii se apropie de locul 1 (VIDEO)

Pandurii ? FC Timişoara 0-1. Un nou autogol şi bănăţenii se apropie de locul 1 (VIDEO)

Pandurii ? FC Timişoara 0-1. Un nou autogol şi bănăţenii se apropie de locul 1 (VIDEO)
08 Mar 2009   •   22:47

FC Timişoara a beneficiat de al treilea autogol în tot atâtea meciuri consecutive şi a reuşit să învingă, duminică, în deplasare, formaţia Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, FC Timişoara şi-a păstrat locul 3 în clasamentul Ligii I, dar s-a apropiat la patru puncte de liderul Dinamo Bucureşti, cu tot cu penalizarea de şase puncte dictată în urma litigiului pentru palmares şi culori.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 70, când Artavazd Karamian a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta în centrul careului, iar Cardoso, în încercarea de a respinge în afară, a înscris în propria poartă, cu o lovitură de cap peste portarul Stanca.



Pandurii au avut ocazia să înscrie golul egalizator cu cinci minute înainte de final, când Raskovic a fost faultat de Stelian Stancu în careu, iar arbitrul Sorin Corpodean a acordat penalty şi l-a eliminat direct pe apărătorul timişorean. Portarul Pantilimon a parat însă penalty-ul executat de Păcurar şi victoria le-a revenit bănăţenilor.

Au evoluat echipele:

Pandurii
Stanca - Popete, Chibulcutean, A. Rus, Cardoso - I. Stancu, Vancea (Păcurar 46), Stângă, I. Iordache (Raskovic 46) - Vasilache (Hidişan 72), Piţurcă. Antrenor: Sorin Cârţu.

FC Timişoara
Pantilimon - S. Stancu, Luchin, Nibombe, Latovlevic - Curtean, Alexa, Borbely, Art. Karamian (Abiodun 89) - Magera (Parks 90+2), Rusic (Arm. Karamian 61). Antrenor: Gabi Balint.

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Pandurii Tg. Jiu Liga I
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close