Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii "nu au fost dezavantajaţi, ci furaţi" la meciul cu Rapid, scor 1-1

Pandurii "nu au fost dezavantajaţi, ci furaţi" la meciul cu Rapid, scor 1-1

Pandurii "nu au fost dezavantajaţi, ci furaţi" la meciul cu Rapid, scor 1-1
Sursa foto: Jurnalul.ro
02 Noi 2010   •   10:29

Acuzaţii grave după partida dintre Rapid Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu, încheiată cu scorul de 1-1. Oaspeţii au acuzat două goluri anulate eronat pe motiv de ofsaid şi un penalty neacordat pe finalul partidei. Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că echipa sa nu a fost dezavantajată, ci furată.

"Am avut penalty neacordat, gol valabil refuzat... Şi în meciul cu Unirea Urziceni din prima etapă am fost la fel de dezavantajaţi, nu ştiu ce să mai cred. E clar că este o problemă la nivel federal", a spus Marin Condescu.

În apărarea sa au sărit mai mulţi oficiali din fotbalul românesc, de la marile echipe. Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că deşi este rapidist, nu a crezut că va prinde ziua în care să îi fie ruşine de acest lucru. "Am văzut cum s-a scris o nouă filă în Guiness Book, de când sunt în fotbal eu nu am văzut aşa ceva. Rapidul este campioana detaşată. Ar trebui să-i dea de astăzi medaliile", a acuzat Iancu.

Gigi Becali a declarat că acesta a fost "cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc", acuzând relaţiile pe care le are preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, cu arbitrii, în timp ce Cristi Borcea a vorbit de un "jaf la drumul mare". "Două goluri anulate şi un penalty... Există aşa ceva în lume? Acelaşi tuşier a anulat 2 goluri. Nu se poate. Nu vorbesc de rea intenţie, ci de jaf la drumul mare", a spus Borcea.

Borcea este un "no name"
Dinu Gheorghe a recunoscut că arbitrajul de la partida Rapid - Pandurii a fost prost, dar a precizat că el nu controlează arbitrii. "Să vă zic de Borcea, care mă acuză că am făcut jaf la drumul mare. Să vă spună el de ce nu-l acuză pe Drăgănescu, ci pe Rapid. Pentru că acelaşi arbitru a favorizat-o pe Dinamo altădată. Eu l-am acuzat mereu pe Drăgănescu, iar azi a arbitrat prost. Eu nu controlez arbitrii. Nu mă interesează ce spune Borcea despre mine, că v-am zis, este hârtie igienică. Ce spune Becali mă mai interesează, că mi-e simpatic. Borcea este un "no name". Nu are de ce să-mi fie ruşine după meciul din seara asta, că nu am făcut nimic. Am recunoscut că arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul? O facem şi pe asta" , a spus Dinu Gheorghe la gsptv.

Rapid - Pandurii 1-1. Rezumat

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close