Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii pun gaz pe foc: Arbitrii ne-au dezavantajat în Cupă, dar şi în Liga I

Pandurii pun gaz pe foc: Arbitrii ne-au dezavantajat în Cupă, dar şi în Liga I

Pandurii pun gaz pe foc: Arbitrii ne-au dezavantajat în Cupă, dar şi în Liga I
15 Apr 2009   •   01:09

Într-un moment în care şeful arbitrilor se află în arest iar unii fluieraşi aşteaptă cu emoţii să vadă dacă sunt în vizorul DNA, oficialii şi jucătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu lovesc sub centură. Supăraţi pe eliminarea din Cupa României, în faţa campioanei CFR Cluj, gorjenii acuză că Robert Dumitru a arbitrat într-o singură direcţie şi nu a acordat echipei sale un penalty.

Antrenorul Sorin Cârţu a ieşit dintr-o aparentă stare de silenzio stampa pentru a comunica lumii întregi că Robert Dumitru a arbitrat intenţionat împotriva formaţiei sale, care, mai mult, şi în campionat a fost prejudiciată. ?Nu mai doream să vorbesc până în vară cu presa, dar văd că nu toată lumea respectă competiţia. Prestaţia lui Robert Dumitru nu a fost una neintenţionată. Au fost faze similare care nu au fost tratate la fel. Am fost prejudiciaţi de un rezultat favorabil şi o îmbunătăţire a palmaresului echipei noastre. Aş vrea să trag un semnal de alarmă fiindcă nu suntem fiii nimănui, am fost prejudiciaţi şi în campionat?, a spus Cârţu la finalul partidei.

El, ca şi atacantul Alexandru Piţurcă, este de părere că Pandurii meritau să se califice în semifinalele Cupei României şi că evenimentele din ultima vreme demonstrează că nu degeaba a strigat ?hoţii? în acest sezon: ?Ceea ce s-a întâmplat azi şi în ultima perioadă, s-a dovedit că nu ţipăm degeaba. Munca noastră este prejudiciată de arbitri?.

Şi preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu, a fost de aceeaşi părere. ?Am avut un 11 metri clar la henţul lui Galliasi, le urez celor de la CFR să ia cupa şi campionatul, dar sper din tot sufletul ca arbitrul să nu fi văzut acea fază. Însă nu pot să înţeleg, din moment ce a văzut la ei acel penalty, nu a văzut şi pentru noi. În plus, noi am avut multe ocazii, dar din păcate nu am reuşit să le fructificăm?, a opinat Condescu, adăugând că este de acord cu ancheta DNA din fotbal: ?Tot fotbalul românesc este într-un proces de restructurare şi cred că o să fie un lucru bun. Să se găsească vinovaţii şi lucrurile să meargă mai departe, aşa cum a fost şi în Italia?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Cartu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close