Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii şi Dinamo s-au înţeles. Meciul dintre cele două echipe se va disputa

Pandurii şi Dinamo s-au înţeles. Meciul dintre cele două echipe se va disputa

Pandurii şi Dinamo s-au înţeles. Meciul dintre cele două echipe se va disputa
02 Mar 2011   •   11:24

După o zi plină, în care Marin Condescu a luat în calcul inclusiv retrogradarea echipei sale şi împărţirea jucătorilor între Universitatea Craiova şi Steaua, situaţia Pandurilor a fost în cele din urmă clarificată. Gorjenii au ajuns la un acord cu Dinamo, iar partida dintre cele două echipe, programată pentru vineri, se va disputa.

Conducerea clubului Pandurii anunţă că a ajuns la un acord cu clubul Dinamo iar meciul cu Dinamo din etapa a 20-a se va disputa conform programului stabilit de LPF, vineri seara, cu începere de la ora 20:30”, scrie într-un comunicat oficial postat pe site-ul oficial al gorjenilor.

Marţi noapte, Marin Condescu anunţase deja acordul cu Dinamo. „Ne-am înţeles cu Dinamo, am plătit datoria. Sînt banii noştri, nu am luat nimic de la Steaua, nici un jucător nu pleacă la Dinamo”, a spus preşedintele Pandurilor pentru gsp.ro.

Pandurii Târgu Jiu nu a fost programată în etapa a 19-a din Liga I, din cauza unor datorii către Dinamo şi mai mulţi jucători. În acest fel, gorjenii au pierdut la masa verde cu 0-3 partida cu liderul clasamentului, Oţelul Galaţi. În cazul în care ar fi ajuns la o a doua neprogramare, Pandurii ar fi fost retrogradată.

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu Dinamo datorie Liga I
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close