Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău 1-0. Sorin Cârţu obţine a patra victorie consecutivă

Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău 1-0. Sorin Cârţu obţine a patra victorie consecutivă

Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău 1-0. Sorin Cârţu obţine a patra victorie consecutivă
Sursa foto: sorin cartu
22 Apr 2009   •   20:30

Pandurii au obţinut o nouă victorie, în meciul de miercuri cu "lanterna roşie" a campionatului, Gloria Buzău. Victoria i-a adus pe gorjeni la zece puncte de ocupanta primului loc retrogradabil, Gaz Metan, iar Pandurii îşi depun o candidatură serioasă pentru a participa şi în următorul sezon al Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Stângă în minutul 45 al primei reprize.
Câştigătoare în etapa trecută cu 3-1 acasă cu FC Argeş, Gloria nu a mai reuşit un meci la fel de bun şi Pandurii au făcut o nouă victimă, după ce în ultimele trei etape învinseseră Steaua, Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni. Ultimul minut al primei reprize a adus unicul gol al partidei, atunci când Florin Stângă, căpitanul Pandurilor, a lovit cu abilitate cu capul o minge centrată de Grecu, de pe stânga, iar scorul a devenit 1-0. Nimic nu avea să se întâmple după pauză, Gueye Mansour, unicul jucător decent al oaspeţilor, nereuşind nici el să treacă de apărarea organizată de Sorin Cârţu. Gloria Buzău nu mai poate spera la salvarea de la retrogradare, având doar 9 puncte după 26 de meciuri, o contraperformanţă care îi va aduce şi un minus de puncte consistent în sezonul viitor de Liga II.
Antenorii au trimis în teren, potrivit Mediafax, următoarele echipe:
Pandurii: Stanca - Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Grecu - Vasilache, Stângă, Murgan, Tremonti (Ghindeanu '73) - Raskovic (Arieta '64), 28. Piţurcă (Andelkovici '87).
Gloria Buzău: Arcaba - Sandu, Mera, Bomfim (Popa '36), Diogo - Ademar, Poparadu, Chitu, Mansour - Sanchez (Axente '70), Cojocnean (Vigariu '46).
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close