Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu pierde acasă cu Astra, scor 1-2, şi ratează şansa de a urca pe locul 2

Pandurii Tg. Jiu pierde acasă cu Astra, scor 1-2, şi ratează şansa de a urca pe locul 2

Pandurii Tg. Jiu pierde acasă cu Astra, scor 1-2, şi ratează şansa de a urca pe locul 2
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   21:19

Pandurii Tg. Jiu a ratat o şansă uriaşă de a urca pe locul 2 în Liga I, după ce a pierdut pe teren propriu în faţa Astrei Ploieşti, scor 1-2.

 
Echipa lui Marius Şumudică a ajuns astfel la 14 puncte câştigate în ultimele şase partide şi se află acum pe poziţia a şasea a clasamentului.  
 
Ploieştenii au deschis scorul în minutul 4, prin Fatai, care a reluat în poartă mingea trimisă iniţial în bară de japonezul Takayuki, şi s-ar fi putut desprinde peste alte cinci minute, când Migote a reţinut lovitura de cap a lui Udoji.
 
Neînvinşi acasă în actualul sezon, elevii lui Petre Grigoraş au luat cu asalt careul lui Silviu Lung jr, iar ratările lui Vranjes şi Chiricheş au anunţat golul egalizator reuşit de Lemnaru în minutul 20. Gorjenii au fost în continuare mai periculoşi, dar Nistor, Stromajer, Lemnaru sau Vranjes (bară) au irosit şanse importante pentru gazde.
 
Prima repriză s-a încheiat cu o vestea proastă pentru tehnicianul Pandurilor, internaţionalul Vlad Chiricheş fiind transportat la spital, după ce a călcat strâmb în timpul unei faze de joc.
 
Astra a fost aproape să înscrie şi în debutul părţii secunde, dar Mingote l-a blocat excelent pe Fatai, în timp ce gorjenii au ratat şansa de a trece în avantaj la ocaziile lui Nistor, Vranjes sau Lemnaru. Împotriva cursului jocului, prahovenii au dat lovitura cu cinci minute înainte de final, când Bruno Miguel a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Mihalache.
 
Ultimul moment important al partidei l-a avut ca protagonist pe Voiculeţ, jucătorul gazdelor lovind bara cu un şut de la 12 metri, în minutul 89.
 
Pandurii: Mingote - Rusu (Maxim 88), Viera, Chiricheş (A. Vlad 34), Cardoso - Pintilii, Nistor, Cl. Voiculeţ - Lemnaru, Stromajer, Vranjes (Batin 85)
 
Astra: S. Lung - Goian (Mihalache 26), Găman, Bruno Miguel, Junior Morais - Strătilă (Miranda 83), Takayuki, N'Doye, Udoji (A. Stan 66) - Băjenaru - Fatai.
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close