Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu scapă de retrogradare, după 2-0 cu Universitatea Cluj

Pandurii Tg. Jiu scapă de retrogradare, după 2-0 cu Universitatea Cluj

Pandurii Tg. Jiu scapă de retrogradare, după 2-0 cu Universitatea Cluj
08 Mai 2011   •   22:04

Pandurii Tg. Jiu a învins pe teren popriu pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0 şi şi-a asigurat matematic prezenţa în Liga I şi în sezonul viitor. Golurile gorjenilor au fost marcate de Rada şi de Brata.

 
Prima ocazie a meciului le-a aparţinut clujenilor, prin Abdrudan, lovitura de cap a fundaşului negăsind spaţiul porţii. A fost singurul moment din prima parte când oaspeţii au fost periculoşi, Pandurii aflându-se la conducerea jocului în restul timpului. După ce Stromajer, Brata, Nistor şi Popete au trecut pe lângă deschiderea scorului, tânărul apărător promovat de Petre Grigoraş, Ionuţ Rada, a marcat cu capul în urma unui corner.
 
Golul primit nu i-a trezit la viaţă pe elevii lui Ionuţ Badea, însă nici gorjenii nu au mai ameninţat poarta lui Marius Popa, care a mai avut o singură dată emoţii până la pauză, atunci când Vranjes a tras de la 20 de metri.
 
În debutul reprizei a doua, Machado şi Delgado au dat senzaţia că „şepcile roşii” pot reveni, dar cei care au înscris au fost tot jucătorii gazdelor, prin Brata, care a îndeplinit o simplă formalitate după o pasă excelentă a lui Vranjes. Pandurii putea face 3-0, însă Marius Popa a respins în corner şutul lui Stromajer de la marginea careului.
 
Până la final, clujenii au mai avut doar două semi-ocazii, prin Munteanu şi Menassel, iar în minutele de prelungire Machado şi-a pierdut cumpătul şi a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu după un fault dur. 
 
În urma acestui rezultat, gorjenii nu mai au nicio emoţie privind menţinerea în prima ligă şi în sezonul următor, în timp ce Universitatea rămâne pe locul 10, cu 44 de puncte.
 
Pandurii: Lazăr - Pleaşcă (G. Matei 46), Viera, Rada, Grecu - Popete, Nistor, Voiculeţ, Brata (Apostu 67) - Stromajer, Vranjes
 
U Cluj: M. Popa - Buhuş, Abdrudan, D. Munteanu, Bazzi - Delgado (Mendy 69), Menassel, Păcurar (Voicu 69), Ad. Cristea (Gheorghe 88), Cojocnean - Machado.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close