Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii Tg. Jiu smulge un punct în Ştefan cel Mare după un final de meci nebun

Pandurii Tg. Jiu smulge un punct în Ştefan cel Mare după un final de meci nebun

Pandurii Tg. Jiu smulge un punct în Ştefan cel Mare după un final de meci nebun
Sursa foto: Foto: gsp.ro
04 Mar 2011   •   22:36

Dinamo a făcut primul pas greşit din retur. Alb-roşii nu au reuşit decât o remiză pe teren propriu, scor 2-2, în meciul cu Pandurii Tg. Jiu. „Câinii” au condus de două ori, dar au fost egalaţi de fiecare dată, şi au ratat şansa de a obţine toate punctele pe final, când Vlad Munteanu airosit un penalty.

 
Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru gorjeni. În minutul 3, Dănciulescu a păcălit jocul la offside al elevilor lui Grigoraş, a avansat şi i-a pasat în faţa porţii lui Alexe, care a îndeplinit o simplă formalitate. Cei nici o mie de spectatori din Ştefan cel Mare sperau deja la un galop de sănătate al favoriţilor, dar, odată cu trecerea timpului, oaspeţii au devenit tot mai periculoşi, Vranjes, Băcilă şi Apostu dându-i emoţii lui Bălgrădean. 
 
De cealaltă parte, Dinamo a mai ameninţat poarta lui Mingote o singură dată, prin Dănciulescu, însă căpitanul alb-roşilor a tras peste din poziţie favorabilă. Echipa lui Andone a aşteptat pauza, dar a primit doar golul egalizator, după ce Apostu a scăpat singur cu Bălgrădean şi l-a executat cu sânge rece pe goalkeeperul dinamovist. „Câinii” au încercat o replică, însă scorul a rămas neschimbat, chiar dacă Torje a fost aproape de gol cu un şut de la distanţă.
 
În startul părţii a doua, arbitrul Adrian Comănescu l-a iertat de eliminare pe Zie Diabate, după ce fotbalistul african a avut o intrare dură la Gabi Matei. Scăpaţi de pericolul de a rămâne în inferioritate, bucureştenii au marcat golul care i-a readus în avantaj prin Torje, care a profitat de o greşeală în apărarea oaspeţilor şi l-a învins pe Mingote.
 
Meciul se îndrepta cuminte spre un deznodămân favorabil pentru dinamovişti, dar finalul de repriză le-a fost din nou fatal băieţilor lui Andone. Mai întâi Voiculeţ a obţinut un penalty în minutul 85, pe care tot el l-a transformat impecabil. Un minut mai târziu, gazdele primesc şi ele o lovitură de pedeapsă, dar Vlad Munteanu a trimis peste poartă. Într-un final dramatic, Alexa a irosit o şansă uriaşă de a aduce toate punctele în Ştefan cel Mare.
 
Dinamo a ratat oportunitatea de a urca pentru moment pe podium şi rămâne pe locul 5, în timp ce Pandurii, în ciuda punctului obţinut, continuă să se afle pe antepenultima poziţie, cu numai 19 puncte.
 
Dinamo: Bălgrădean - Rubio, Grigore, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu (Pătraşcu 73), Alexe - Dănciulescu (V. Munteanu 81), L. Ganea (Bakaj 54)
 
Pandurii: Mingote - G. Matei (Popete 63), Viera, Chiricheş, Cardoso- Băcilă (Brata 69), Vranjes, Nistor, Grecu, Cl. Voiculeţ - Apostu (Pleaşcă 78).

×
Subiecte în articol: Dinamo Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close