Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Panduru: "Becali vrea să se întâlnească cu suporterii şi să pice la pace"

Panduru: "Becali vrea să se întâlnească cu suporterii şi să pice la pace"

Panduru: "Becali vrea să se întâlnească cu suporterii şi să pice la pace"
Sursa foto: basarab panduru
22 Sep 2009   •   16:59

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, nu agreează starea de tensiune care a cuprins Ghencea după demiterea fostului antrenor, Cristiano Bergodi. Tensiunea a atins cote partoxistice între suporterii Stelei, lucru concretizat şi prin numeroase acţiuni întreprinse de aceştia în afara stadionului la partida de duminică cu Pandurii şi pe Internet. Panduru, care se aşteaptă la contestări fără precedent la Steaua - Gloria Bistriţa, care se joacă pe 3 octombrie, speră ca Becali să cadă la pace cu suporterii până atunci.
"Eu le-am transmis suporterilor să fie alături de echipă. Cred că în momentul ăsta nu mai pot face ceva. Cred că este un altfel de conflict. Cred că Gigi trebuie să se întâlnească cu ei şi să rezolve această problemă. Dacă au ceva cu cineva, au cu Gigi. Gigi mi-a spus că vrea să se întâlnească cu ei, să discute din nou. Eu aşa i-am spus că e bine, dar să se întâlnească o dată pentru ultima dată. Aşa să se întâlnească şi să nu rezolve nimic, nu cred că are rost", a declarat Panduru, anunţă Mediafax.
Panduru nu este deloc sigur că problemele s-au terminat pentru Steaua. Oficialul "roş-albastru" crede că jucătorii şi conducătorii clubului mai au mult de pătimit până când se va instala din nou liniştea la club.
"Am trecut peste săptămâna asta, dar nu chiar aşa uşor. Am venit de la programul meu, la programul de aici, dar am trecut până la urmă. Poate nu mă aşteptam la o săptămână aşa complicată, s-au legat mai multe lucruri, dar uşor, uşor le voi rezolva pe toate. Nu ştiu dacă s-au liniştit apele la Steaua, am câştigat meciul cu Pandurii, un meci greu în condiţii grele. O victorie care poate da impresia cã s-au liniştit apele, dar nu cred că este aşa. Eu aş vrea ca în continuare să se liniştească şi până la meciul cu Bistriţa, când avem nevoie de suporteri şi când practic e primul meci acasă pentru că noi vom juca trei meciuri în deplasare în zece zile, cu Bacău, Braşov şi Twente. Cu Bistriţa aş vrea ca spectatorii să încurajeze echipa", a continuat directorul sportiv din Ghencea.
"Nu ştiu dacă era bine să intru la pauză în vestiar, să nu intru. Am considerat că nu e bine să intru la pauză. Nu ştiu dacă cineva putea să evite conflictul. Ce să-i fi făcut lui Gigi, să-i fi spus "Nu intra Gigi"? Poţi să-i spui că nu e bine, dar fiecare face ce vrea. Sunt momente când şi mie ca antrenor nu-mi place să intre cineva, mai ales la pauză, după 0-0. Cred că era treaba antrenorului să rezolve problema. Nu am fost acolo şi nu ştiu exact cum s-a întâmplat", explică Panduru rolul pe care l-a avut la evenimentul de miercuri, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close