Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Panduru crede în reconcilierea lui Becali cu suporterii Stelei. Este prea optimist?

Panduru crede în reconcilierea lui Becali cu suporterii Stelei. Este prea optimist?

Panduru crede în reconcilierea lui Becali cu suporterii Stelei. Este prea optimist?
Sursa foto: suporteri steaua
10 Oct 2009   •   20:11

Suporterii Stelei nu ratează nici o ocazie pentru a-l contesta pe patronul Becali. Ultima ispravă a acestora este drumul specială făcut la Braşov, unde echipa este în cantonament, pentru a-i cere latifundiarului să plece. Directorul sportiv al echipei, Basarab Panduru, s-a declarat însă încrezător că împăcarea dintre suporteri şi patron este încă posibilă.
"Eu chiar cred că se poate rezolva această problemă cu suporterii, e prima dată când se întâmplă aşa", a declarat Panduru pentru Mediafax.
Fostul număr 10 din Ghencea a vorbit şi despre situaţia unora dintre jucătorii cu probleme ai Stelei. Dayro Moreno, recent revenit la prima echipă după un exil la Steaua II şi Ifeanyi Emeghara, prezent mai mult pe la clinici în ultimul an şi jumătate decât în România.
"Nu pot spune [despre Dayro Moreno n.r] dacă s-a antrenat mai bine decât ceilalţi jucători, dar se vede la el o dorinţă foarte mare şi cred că numai de el depinde dacă va intra sau nu în echipă", a declarat Panduru. "S-ar putea ca Emeghara să revină mai repede, el îşi doreşte foarte mult acest lucru, dar încă mai resimte dureri. L-am văzut şi pe el foarte motivat", a mărturisit oficialul stelist, potrivit sursei citate.
Aproximativ 20 de suporteri ai stelei au făcut sâmbătă deplasarea la Braşov, unde Steaua se pregătea pe terenul Forex. Acolo, grupul de fani a afişat bannere prin care îl îndemnau pe patronul Gigi Becali să plece de la echipă. "Te vrem în Ghencea, te vrem în cimitirul Ghencea", "Vinde, pleacă, mori", i-au transmis steliştii lui Gigi Becali. Aceştia au decis să îşi continue protestele la adresa conducerii pentru felul în care au fost trataţi antrenorii şi jucătorii care au trecut prin Ghencea în ultimii ani şi, de asemenea, felul în care "sunt terfelite" simbolurile grupării.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close