Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Paszkany nu îşi iartă jucătorii: "Am schimbat antrenorul, dar jucătorii sunt vinovaţi!"

Paszkany nu îşi iartă jucătorii: "Am schimbat antrenorul, dar jucătorii sunt vinovaţi!"

Paszkany nu îşi iartă jucătorii: "Am schimbat antrenorul, dar jucătorii sunt vinovaţi!"
Sursa foto: arpad paszkany
15 Noi 2009   •   18:08

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, crede că schimbarea lui Toni Conceicao din postul de antrenor nu este deloc o garanţie a faptului că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat. Omul de afaceri consideră că principalii vinovaţi pentru jocul slab sunt, de fapt, jucătorii, dar antrenorul a fost schimbat pentru că aceasta era singura soluţie la îndemână.
"Deşi suntem pe primul loc, jocul din ultima perioadă ne-a pus serios pe gânduri. Am discutat cu ceilalţi acţionari şi am ajuns la concluzia că o schimbare imediată a antrenorului era necesară. Asta nu înseamnă că-mi schimb părerea legată de jucători. Ei sunt principalii vinovaţi. Pretenţiile faţă de ei sunt aceleaşi dintodeauna. Vreau ca fotbaliştii să se poată uita în oglindă la finalul meciurilor şi să fie mulţumiţi de ceea ce au făcut. În opt ani am schimbat zece antrenori şi doar pe unul regret că l-am adus aici. Nu mă ascund şi vă spun că acela e Dusan Uhrin jr. Stilul său nu s-a pliat pe strategia clubului. I-am mulţumit lui Toni Conceicao pentru aportul său şi pot spune că relaţiile dintre noi sunt la fel de bune. Am avut pe listă trei antrenori, toţi străini pentru că, cu tot respectul pentru cei români liberi şi disponibili, niciunul nu cred că ne putea aduce un nou titlu la vară. Din păcate în România există un regulament prost care îngrădeşte dreptul la muncă al cetăţeanului, legea Rădulescu", a declarat Paszkany pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arpad Paszkany CFR Cluj Liga I
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close