Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Patronul CSU Craiova, în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. Mihai Rotaru, internat la Terapie Intensivă

Patronul CSU Craiova, în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. Mihai Rotaru, internat la Terapie Intensivă

Lovitură în lumea fotbalului din România. Finanțatorul echipei CSU Craiova este în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mihai Rotaru este internat la terapie intensivă după ce starea de sănătate s-a agravat.

Patronul CSU Craiova, în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus. Mihai Rotaru, internat la Terapie Intensivă
Sursa foto: Facebook
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   19:00

La începutul săptămânii în curs au fost testați toți membri din staff-ul Universității Craiova. Toată conducerea a fost depistată cu coronavirus. Au venit cu toții la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, unde au primit îngrijiri medicale. Astăzi, o parte dintre ei au fost externați, însă Mihai Rotaru a rămas internat în continuare.

Se pare că acesta, potrivit unor surse medicale, suferă de o formă gravă a Covid-19, motiv pentru care starea sa s-a agravat în ultimele zile.

Sorin Cîrțu a fost externat astăzi, alături de ceilalți membri ai saff-ului.

Peste 1.300 cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 91.256 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 39.275 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.619  pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.365 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.026 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 481 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

×
Subiecte în articol: coronavirus Craiova
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close