Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Patronul Gigi Becali plimbă cumpărătorii cu vorba şi îi consideră ?păcălici?

Patronul Gigi Becali plimbă cumpărătorii cu vorba şi îi consideră ?păcălici?

Patronul Gigi Becali plimbă cumpărătorii cu vorba şi îi consideră ?păcălici?
Sursa foto: gigi becali
01 Mar 2009   •   19:09

În dulcele stil mioritic de a face afaceri al patronului Gigi Becali, după cum era de aşteptat, vânzarea Stelei nu a fost altceva decât un joc de imagine, caracterizat de o băşcălie specifică.
Şeful de la Steaua arăta că a renunţat să vândă jumătate din acţiuni către tandemul Shon Mekyten - Nati Meir.
"Nati Meir este un păcălici, cum să conducă el Steaua? Shon Mekyten mi-a transmis că nu mai vrea să vina cu el, că vorbeşte mult şi că nu îl suportă! Ia Meir Steaua? Are vreun aport la afacerea asta? Iniţial nu am vrut să mă văd cu ei, dar până la urmă am vrut să fiu ospitalier. Am negociat ceva cu Mekyten şi atât", a spus Gigi Becali la GSP TV.
Acesta a reafirmat că ar vinde doar pe 80 de milioane de euro, dar recunoaşte că a cerut această sumă deoarece este mare şi ştia că nu va primi o asemenea ofertă. De asemenea, el nu ar vrea să vândă nici o acţiune din ?motive emoţionale?, deşi frecvent susţine că renunţă la fotbal deoarece este o afacere păguboasă.
Pe de altă parte, afaceristul israelian declara că Becali ar denatura adevărul când susţine că nu îl suportă pe Meier şi că oferta rămâne în picioare.
"Aveam programată o nouă întâlnire cu Gigi Becali în seara aceasta. În momentul de faţă nici nu ştiu dacă ne vom mai vedea. Cert este că oferta mea este cât se poate serioasă. Dacă Becali decide să respingă propunerea, atunci vom rămâne prieteni.
Mi-am făcut o impresie bună despre finanţatorul Stelei. Însă vreau să dezmint una dintre ultimele sale afirmaţii. Am înţeles că a spus despre mine că nu îl suport pe Nati Meir. Fals. Noi chiar suntem parteneri de afaceri. Deci nu e un păcălici, asta pot garanta. Din punctul meu de vedere, oferta pentru Steaua rămâne în picioare. Dacă Becali acceptă, aştept răspunsul lui?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali nati meir
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close