Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pauză "princiară". Adrian Cristea şochează şi cere două luni de concediu: "Sunt obosit"

Pauză "princiară". Adrian Cristea şochează şi cere două luni de concediu: "Sunt obosit"

Pauză "princiară". Adrian Cristea şochează şi cere două luni de concediu: "Sunt obosit"
Sursa foto: adrian cristea
28 Oct 2009   •   10:03

Poate cel mai talentat mijlocaş din Liga I, Adrian Cristea nu conteneşte să surprindă şi le-a cerut şefilor clubului o pauză de două luni. Motivul este unul cât se poate de simplu. Dinamovistul s-a plictisit de fotbal şi nu mai este motivat, lucru care uşor ar fi reglat de un concediu care să îi readucă pofta pentru balonul rotund. Turcu şi compania nici nu se gândesc să îndeplinească doleanţele capriciosului jucător.
Nu de puţine ori a declarat Cristea că joacă fotbalul de plăcere, motiv pentru care nu pune osul la antrenamente şi are numeroase "derapaje" în viaţa privată. Problema este că jucătorul de 26 de ani nu mai are nici această placere în ultima vreme. Consecinţa este una simplă. A declarat public că vrea timp liber pentru a-şi pune în ordine gândurile şi pentru a-şi recăpăta pofta de fotbal. Se ştie că fostul jucător al lui Poli Iaşi le cerea pe faţă antrenorilor să nu-i dea sarcini defensive întrucât nu îi plăcea să le îndeplinească.
"Nea Piţi, nu mă pune să mă apăr că nu îmi place", i-ar fi spus Cristea fostului selecţioner Victor Piţurcă, potrivit prosport.
Cristea nu mai este nici pe placul tribunelor din "Groapă", vremurile când era adulat fiind de domeniul trecutului. Acum, Cristea este criticat dur pentru consumul de alcool şi excapadele nocturne cu femei.
"Trebuie însă să spun că sunt în asentimentul lui Cristi, care i-a criticat pe Adrian Cristea şi Ianis Zicu. Ambii sunt fotbalişti de la care se aşteaptă foarte multe. E păcat de Adrian, care este un jucător foarte bun, care s-a născut talent, dar el trebuie să înveţe că fotbalul se joacă pe alergătură.", a precizat Vasile Turcu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close