Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Penescu îl critică pe Dorinel Munteanu: "Ia banii patronilor ca la proşti"

Penescu îl critică pe Dorinel Munteanu: "Ia banii patronilor ca la proşti"

Penescu îl critică pe Dorinel Munteanu: "Ia banii patronilor ca la proşti"
17 Dec 2008   •   16:45

Odată ce intri în gura lumii, greu ieşi. Recent demis de la Steaua, Dorinel Munteanu a trebuit să suporte în ultima vreme criticile tuturor, culminând cu cele ale lui Becali. Ultimul care a ţinut să-l atace pe fostul antrenor din Ghencea este fostul său patron de la FC Argeş, Cornel Penescu.
Încă supărat pe Munteanu din timpul mandatului acestuia la echipa din Piteşti, în sezonul 2006-2007, Penescu nu l-a menajat pe fostul internaţional român în declaraţiile pe care le-a făcut miercuri pentru GspTV. ?Gigi Becali trebuia să mă sune înainte să-l angajeze pe Dorinel, să îi fac o caracterizare. Dacă un antrenor e dat de 2-3 ori afară de la echipele pe care le pregătesc, înseamnă că antrenorul acela nu e bun. De ce să rotim aceiaşi antrenori în toate locurile, să nu facă treabă şi să ne ia banii ca la proşti??
Fostul antrenor al Stelei a pus acuzaţiile finanţatorului de la FC Argeş pe seama lipsei de experienţă şi a necunoaşterii fotbalului modern de către acesta.
Dorinel Munteanu a antrenat-o pe FC Argeş în sezonul 2006-2007, sezon la sfârşitul căruia echipa din Trivale a retrogradat în Liga 2.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu Dorinel Munteanu FC Arges
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close